Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecina pakistanca podrzava isalmski terorizam..i postali su pravi cmar civilizacije.. moramo se samo bogu moliti da ameri im kontrolisu onih par atomskih bombi.. pogledajte sta su uradili po indiji..ko zna sta bi uradili na zapadu ..
..ono sto je obrazovano iz PAKISTANA zivi u GB i USA..
HA HA HA HA .. najzaostalija nacija na zemlji
Vaistinu ti ga majki nabijem,za vjeke vjeokva, vaime Oca i Sina i Duha Svjatoga. AMEN
Meni više liči na Boru Drljaču nego na Vox-a...... Al et.......
“Veoma je prijatno proslavljati Tebe kako dolikuje i istinskom vjerom i ovom, dakle pobožnom i radosnom riječju obratiti se Tebi, o prvomučeniče Hristov Stefane. Ti se, pak, za one što te kamenovahu moljaše govoreći: “Gospode, ne uzmi im ovo za grijeh, jer ne znaju šta čine”. Toga radi, o mnogostradalniče, kao što si se molio za one što Te kamenovahu – još više se moli Vladici mojemu Hristu Bogu za onoga koji Ti se uvijek moli, priziva Te..........A svjedoci su ovome: dvorski pristav Mirko Radojević, vojvoda Vlatko Vlković i knez Pavle Jablanić. Zapisa se, pak, ovo 1382. godine po rođenju Hristovu, 2. dana mjeseca decembra. Pisano na Bišću u Podgradi. + STEFAN TVRTKO, MILOŠĆU BOŽJOM KRALJ SRBLJEM I BOSNI I PRIMORJU.