Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ovaj raskeljio kao neka pizzda.....Vidi se da je pedercina i to ona teza...pjeva zensku pjesmu glupi crnchuga...nije ni cudo sto je pheder crncuge idu samo u kriminal, a kad zavrse u zatvoru tamo se guze....
još jedan CRNJO, nek ide u Zimbabwe sa svojim narodom da glođe slonove xexexexexe
Pratim ovu glupost godinama i ovo je bila lažna rasplakanost Kare Dioguardi. Ovo je jedna od najgorih sezona. Youtube - DANNY GOKEY (iz prošle sezone) da čujete pravo pjevanje. :-)
nigjde veze sta bi bilo kad bi im adnan jakupovic zapjevao tek bi se onda .................. hahahahahahhahaha
Ovo je tako jeftino izorkestrirano... Sve u svemu dobra izvedba ali da je ovoliko hvale i da Simon ustrvrdi kako je ovo najbolja izvedba ikada... Give me a break.
Ovo je neki debeli niger koji pjeva ko zeMsko
bolji su ovi na Hayat trazi zvjezdu hahahaha