Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce to o mila moja prekriti snjegovi,ruzmarin i sas...............
Bebek was born in Bugojno, Yugoslavia (present-day Bosnia and Herzegovina)
hu iz ju ba
u Bugojnu kažeš....ajde dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj sto se ja umrlja krofnom.
I on se usro na motku
Da je samo simfonijski orkestar i prateči rok band uz Bebeka, išao bih. Ima možda dvoje-troje što se na Klixu javljaju, a da se sjećaju njegovog solo rada Skoro da smo isti. Bilo je pompezno, nije dobro prošlo ali u stvari nije bilo loše, iz današnje perspektive može se reći i da je dosta dobro. Sve dalje što je sam uradio, ne godi mojim ušima.
ok mi je on... ali mi ne pada napamet davati pare za njega...imam pametnijih stvari
Dobar glas...
ko ja ta bebekova selma? odgovor. https://www.youtube.com/watch?v=OgWZcmDx8u8
Rodni grad je Bugojno
Ja kako znam da je bebek iz varesa. O vareseee rano ljutaaa
bebek je bio glava i rep bijelog dugmeta. ponoc kuca nano moja a ja nemam sna gdje su sada konji moji moja oka dva zlatom cu ih potkovati pozlatit cu sve samo da me prije zore odnesu do nje dug je put /*2 zurite konji moji dug je put brze jos brze o brze jurite kroz noc i ne kuni stara mati sto ja nemam sna i ne kuni konje moje moja oka dva znas kad meni na um padnu milovanja sva ja ne gledam je li ponoc ili sunce sja
https://www.youtube.com/watch?v=bsaqKY14Sxg
ili selma... https://www.youtube.com/watch?v=D_s3qgDLJaA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta Željko Bebek misli o Ircima?
Ovo meni ode k'o na repertoar s' derneka, iza ponoći, negdje izmedju Halida i Tome.
Ustaša nije iz Sarajeva, nego iz Konjica..............
treba te ustase sve pobit i potjerat pa da se vi sami rasirite u vasem seher sarajevu. ili ako hoce da ostanu neka se odreknu vjere i nacije. to bi najbolje bilo. je li tako?
Mišljenje ovog idiota koji je napisao komentar ne predstavlja Sarajlije i nikada neće. Ne treba ih pobiti nego treba živjeti zajedno kao i do sada što se živjelo i nikome dlaka sa glave ne fali. Bujrum i dobrodosli u naše Sarajevo a ove ne znam kako da ih nazovem - idiote molim Vas da ignorisete
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
A zeljko bebek usvojen od porodice u Vitezu odnosno predjelu pod imenom Kruscica, cije porodice prezime i nosi.
Dobro, i ????
Jel i tebe dzep zasvrbio'
veliki glazbenik i gospodin.....