Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav iz Zagreba (is Sarajeva sam) bio sam na koncertu i mogu potvrditi sto je receno u Jutarnjem. Bilo je fenomenalno, bend, scenografija, tehnika, zvuk, efekti, dramaturgija.. kisa je padala tokom pola koncerta, naravno niko nije mario, publika, od Rumunije, Albanije, Kosova, Makedonije, Slovenije itd. je sve to pratila. Sto reci, zavidim Zagrebu i Hrvatima, ali su to vjerovatno i zasluzili , nama ostaje sluanje sto-puta prezvakanog i dole-pomenti dekagram
I Miligram je pjev'o u Sarajevu.
bolje nam dovedi sabana *** te robbi
Sto se ne spomene kada Robbi rece, onako naivno, "ja imam veliki k***c" haha
Torpedista, ne znam zasto ali mijesas kruske i jabuke. Ako si pazljivo procitao komentare mogao si primjetiti da sam jasno razdvojio njen privatni zivot od muzicke karijere. Rijetko ko na ovoj planeti se moze pohvaliti onim sto je ona tu vecer napravila. A to je vrijedno postovnja. Nije da je volim, da joj se divim ali je strahovito postujem zbog njenih muzickih ostvarenja. To sto vecina ne moze da razdvoji gore navedene stvari i po tome donose nepromisljenje odluke to je njihova stvar. Mi smo ljudska bica i Bog nam je podario pamet i razum da ih koristimo. A smatram da malo ko u potpunosti koristi kapacitete koji su mu podareni, pa makar da rezonuje najprostije stvari.
Ma ko joj jeebe mater! Šta sabahile smaraš da cecom koji ti je?
ko i gile u kaknju
Vole Albanci Robija, br. 1 muzicar u zemlji. Nego jesi bio na uscu? Nisu u pitanju zemlje posjetioca nego kontinenti. Od amerike, afrike, azije, australije .. nema odakle nije bilo svijeta. Zaista je bilo dirljivo.
Jos jednom bi ljubazno bi zamolio ovu finu gradsku raju sto osatvlja negativne komentare da mi proba navesti nekog svjetskog estradnog umjetnika/cu koji je okupio vise fanova na jednom mjestu za jedan solisticki koncert. To sto je supruga ratnog zlocinca ne umanjuje njen umjetnicki uspjeh. A te stvari se trebaju postovati. Takodjer koristim priliku da se celavom organizatoru festivala opijanja i drogiranja u sarajevu naserem u usta lopovska. Mazati oci gradskoj omladini nizerazrednim glumcima i niskobudzetnim filmovima, time od iste omladine izvlaciti posljednji dinar na opijate do ranih jutarnjih sati je za svaku kritiku. Puno je boljih nacina investiranja novaca za dobrobit zajednice. Jedan od njih ce veceras demonstrirati momci na kosevu.
Volio bi imati informaciju da li je neki svjetski estradni umjetnik okupio vise fanova na jednom mjestu za jedan solisticki koncert. Ako neko zna ljubazno bi ga zamolio da navede, nije bitno podneblje, evropa, amerika, azija .. sasvim svjedno. Unaprijed zahvalan.
Koliko je ono nedavno bilo ljudi na uscu u Beogradu .. 100.000-200.000 ?! Zadala je zadacu ne evropskim nego svjetskim zvijezdama za solo koncert :-)
Iskreno se nadam da si i ti bio prisutan na koncertu. Ipak je red da pomogneš dotičnoj gospođi jer su vjerovatno presušila sredstva koja je imala od pljačke iz ratnih pohoda njenog "junaka" po Bosni i Hrvatskoj.
Ta Cecameca je melem za dusu za istocni Balkan. Zapadni Balkan je oduvijek zelio britanske muzicare, a ne gabore poput nje