Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Makedomiji , odlican izbor..
@ bosanceros Koliko ja znam Ekrema nije podigla ni FTV ni BHRT kao ni bilo koja federalna televizija već PINK koja je Srbijanska. Koliko ja znam (a dobro sam upućen) taj Ekrem Jevrić je bio hit godine u Srbiji. Inače njegove pjesme su tamo najslušanije a između ostalog taj isti Ekrem Jevrić ima više sa Srbijom nego sa Bosnom. I prije nego što opališ glupost, barem malo se raspitaj da ne ispadneš idiot na kvadrat.
@bosanceros Ekrem predstavlja Crnu Goru. Samo drzave imaju pravo ucestvovat.
sta fali ekremu,pravi bosnjak kapitalac,nepismen,krezav,ima kockastu glavu,klempave usi,kosu kao jagorcevinu,vjeruje u boga a rakiju pije,pravi bosnjo hihihihihihihihihihihhihi.....
@bosanceros ...yarane, ti nebi mog'o ni sa bendom 5-og odjeljenja...
predlazem janoj 24% bosni da ih predstavlja brat ekrem jevric jer je to najblize bosnjacima hihihihiiih
Koje Makedonije? Koliko je znam Makedonija sjeverna pokrajina Grčke, iz koje je rodom najveći grčki osvajač Aleksandar Makedonski. Ova Makedonija nema ništa zajedničko sa pravom Makedonijom osim dupljaka od imena koje namjerno zloupotrebljavau. A i ova manifestacija Eurovision je za sve same homosexualce. Dosta više onog odrona i što je najvažnije od svega, trošenja para na kojekakve ublehe od likova, koji su se sa našim parama provodili po zemljama EU i još k tome i masno zaradili. Nema više, i neće nikada više ni biti ,uz malo Božije pomoći. Ako ko hoće da ide, nek ide od svojih para. Ionako u ovoj državi nema para se za važnije institucije (poput Muzeja) a da se pare na ovo odvajaju? Nema teorije.
sta bi s nama? svi se nadigli i sad svi sute....
Tako i treba, iako je ESC u očima brojnih parada kiča i neukusa, ipak je pogrešan korak ne ići tamo pod isprikom ekonomske krize, znači štedimo na kulturi a rasipamo se i dalje na svim ostalim stvarima, krenuti će od ESC, preći će na SFF, MESS, Jazz fest, i tako polako jedno po jedno. Žalosno!
-hm...imo bi sta reci ali necu...!
...tako brate...uteneljeno na etno melosu...čast baladama, ali nismo svi irci i džoni logan :)