Muzika
711

Rasprodat parter sarajevskog koncerta Dubioza Kolektiva

Klix.ba
Dva dana uoči sarajevskog koncerta Dubioza Kolektiva rasprodat je kompletan tiraž ulaznica za parter. U slobodnoj prodaji su dostupne još samo ulaznice za tribine (istok i zapad) po cijeni od 15 KM.

Uzimajući u obzir veliki interes koji vlada među bh. publikom, svi koji žele u petak, 13. decembra biti u Skenderiji trebaju da putem akreditovanih prodajnih mjesta obezbjede svoje ulaznice. Prodajna mjesta BKC i plato Skenderija od danas će raditi produženo radno vrijeme (do 19,00 sati), a uz online prodaju putem platforme kupikartu.ba, preostale ulaznice za tribine moguće je kupiti u Tropik Media Shopu (BBI Centaretaža -1) te sarajevskom cafe baru Opera.

Kapije KSC Skenderija će u petak 13. decembra biti otvorene od 18:30 sati te u cilju izbjegavanja velikih gužvi na ulazima apeluje se na sve posjetioce da svoj dolazak planiraju što ranije.

Za djecu stariju od sedam godina plaća se puna cijena ulaznice, dok djeca mlađa od sedam godinana koncert ulaze besplatno te isključivo na odgovornost roditelja.

Za sve mališane obezbjeđeni su čepići za uši koji će poslužiti kao zaštita od povišenog nivoa buke i kojiće se dijeliti besplatno na ulazima u dvoranu.

Roditeljima djece nižeg uzrasta zbog njihove veće sigurnosti i bolje kontrole savjetuuje se da budu isključivo na tribinima.