Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi PROTIV Dine Merlina, a slusate Acu Pejovica, CECU, Acu Lukasa, Sasu Matica,...? JE*O VAM GRAND SVIMA MATER U PI*DU!!! Najgore sto mi se u zivotu desilo, je sto sam se rodio na JADNOM I ODVRATNOM BALKANU. Vjecito ce te biti BIJEDA - kako dusevna tako I ekonomska. NISTA CIJENITI NE ZNATE!!!
Joj da je i meni 'nako šareno odijelo ko u Dine, da profuram kroz grad. Svi bi mi se divili i govorili wooow...
a jes gladan para ovaj dini
Ja pa sta? Trebao je zaraditi 100.000 I prestati pjevati, da tebi ne bi bilo krivo sto je on BOGAT (vlastitim rukama se obogatio!!!), a ti bijeda???
nisam ni sumnjala dino je legenda
Dokaz kako imamo vrhunskog pjevača ali mi ćemo ga popjuvati... koji plagijator kako možete njega slušati..
oblaci se ko moja sestra od 9 godina
Ne znam stvarno kako neko može slušati ovog kusavca, o izgledu ne bih ni govorila, ali bole uši fakat. Divim vam se.
A ti onda i neslusaj. Ako se ipak odlucis poslusati nesto imam par prijedloga; Sibirska, Da je tuga snijeg,...