Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sit prdi, gladan uzdiše
jest jest.. od koga li si ti to cula :D
Rambo je genijalna osoba i umjetnik.
@Onaj Altijanin Rambo je osoba sirokih pogleda, ima sirok uvid u situaciju, i vidi uzrok i prepozna stvarni problem u drustvu, i zna da isti definise i izrazi kroz muziku. Malo tko od javnih licnosti ima takvu razvijenu svijesnost.Vecina vise povrsno gledaju na stvari , nemaju dubinu, ne znaju ni postavit problem a kamoli rijesiti..Zato se svi idemo u krug. Pokusavam naci njegov intervju koji sma gledala, mislim na Bg Tv..Posaljem ti, poslusaj ga detaljni i vidjeces o cemu govorim.
vlado, ne bih se slozio da je rambo muzicki inferioran. dzez je jedan od najzahtjevnijih muzickih pravaca za sviranje. doduse, rambove studijske melodije najcesce nemaju puno slicnosti sa lajv verzijama. uzivo, on skracuje pjesme, umece nesto trece u pjesmu, spaja vise pjesama u jednu, eksperimentise sa zvukom... i na kraju se dobije rambo. miks roka, dzeza, elektronskog zvuka i cega jos sve ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rambo ljudina. Dokaz za to je da si je u ovoj krizi titulu Giga cara spustio na Kilo car. Respect.
Ne dipr bomra
Jest' posto Rambo zna sve o svemu i ima visegodisnji staz u svim svjetskim korporacijama, njegove savjete treba pomno slusati i uvazavati. Ipak je on - svoj.....
Hajd ne seri rambo
Legenda
da vidimo koliko vas će da ode na ovo?
Genije!
U danima kad na Niksic Crnogorci udarise kad bijahu dosli dani da ne bude turski vise u logoru crnogorskom pokraj kule Lekovica neko kralju okleveta popa Mila Jovovica A knjaz Mila dozivase u prisustvo svih vojvoda pa mu rece, Pope Milo nit si vino, nit si voda Kad to cuse pope Milo polece mu sablje ruka a dva oka kao strijele sevnuse u hajduka Vojvode se uplasise od izgleda vuka gorskog da oruzje ne potegne na vladara Crnogorskog Turci bošnjaka niđe.
U školi sam imo ja petice sve samo iz vladanja Bogami ne
Upravo je izasao full trailer Boyka(Undisputed IV) https://www.youtube.com/watch?v=iuKd37h86Xo&feature=youtu.be
"Bolje je prodavati kestene i kokice na ulici nego raditi u korporaciji." ISTINA ŽIVA U MENE RODŽO RADI U SIEMENSU PLATA 6000 EURA KAŽE RODŽO TVOJ ŽIVOT JE BOLJI OD MOG DOK SE SMRZAVAŠ I PRODAJEŠ KESTENE BAR TI MIRIŠE FINO
folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorjevanjem. turbo folk je gorenje naroda...
" turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora sa unutrasnjim sagorjevanjem" NETAČNO !
(Ku*ac, pi*ka, g*vno, sisa) x 45 000
https://youtu.be/XA8XgPFCKfs?t=45s
jel' ovo onaj budalaš što se glupiro za bakšiš prije rata po sarajevskim diskotekama?
To je taj, odvratan tip totalno. Doduse ne smijes na Klixu reci da ti se nesto ili neko ne svidja, nema tolerancije o razlicitosti ukusa. .
dobar je ima specifican humor i zabavan je