Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze moja prijateljica da se lozi na opasne momke...brza auta, lova,droga podzemlje.... Pa kad joj se desi nasilje onda place....a potrcala za novcem i "lagodnim zivotom". Svak ima pamet i svoj izbor.....
Kao sto svijet nije crno-bijel, tako isto nisu samo likovi iz podzemlja nasilnici, mnogo je njih i medju obrazovanim ljudima. Divni i krasni u javnosti, a iza zatvorenih vrata primitivni divljaci. U svijetu gdje su ljudi financijski slabiji, mnogo je vise onih zena koje ce isto trpiti. Mali je milion razlicitih primjera i razloga, al' na kraju zrtva nije ta koju treba osudjivati, kakva god da je situacija, vec nasilnika. Jedan od razloga zasto roditelji trebaju odgajati svoju djecu da budu skolovani i uvijek neovisni, jer u tom slucaju uvijek imas izbora, a u zivotu nikad ne znas sta te moze iza ugla docekati. ...a takve kao tvoja frendica svjesno igraju ruski rulet, ali ipak ne mislim da zasluzuje takvo sto. Nitko nema to pravo, niti isto zasluzuje, bez obzira na sve.
Gore je psihicko nasilje od fizickog.....gore je slusati kako kakoću i kvocaju.
pogledati obavezno, za one koji zele trenirati web adresa je tu:https://youtu.be/shfzEKAZy8g
Ma žene samo gazite siledžije majku im
SARS COLONIJA I ZELJKO JOKSIMOVIC. Ovaj SARS je jedna od vecih prevara u istoriji alternativnih bendova regiona. Dakle u zadnjih 40 i kusur godina. Strasna podvala.
Među Srbima, otkako je vijeka i svijeta, goreg roda biti neće”, govorio je s*pski prorok M*tar T*rabić iz sela Kremna.
ne zelim ni da znam kako zene u tvojoj siptariji zive...........
on dobro pravi buhtlje