Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas najbolji mladi pjevac.Poslusajte samo Stope da ti ljubim, Pustinju, Zahir, sada Uno moje jedina. Nema boljeg od Nene.Odgojen lijepo,savrseno izgleda,fantastisno pjeva.
Ko je taj Pokemon?:
Neno Murić ima par finih pjesama i zaista je šteta što ih ne viđamo često na domaćim TV stanicama ("Pustinja", "Baraba mekog srca", "Nedostaješ mi ti"...). Nije mi jasno zašto se konstantno promoviraju pjevači iz susjednih zemalja, dok mi imamo dosta novih, mladih pjevača. Nije šuplja, stvarno imaju ok pjesama. Pogledajte npr. Youtube kanal od studija "Gotiva". Dosta novih spotova i pjesama, rijetko koja da je bila na TV-u. A da li izađe neka nova iz Granda, odmah TV premijera na "Glam Blam" na Hayatu.
pjesma onako, spot odličan.
kako bi ga udaro kurcem po onoj odvratnoj faci ... jebi me ako lik nije focak
Mogu mislit nasta ti licis, pa ovdje lijecis frustracije...
Niste vrijedni da Unu pomenite,rundovi...
nema odvratnijeg lika na estradi ... kome ba ovaj moze biti zanimljiv ... lik 100% placa za ovakve clanke
Govori li to šta o nama kao naciji da nam vlastiti pjevači moraju plaćati reklame kako bismo čuli za njihove nove pjesme, dok se mi zabavljamo pjesmuljcima iz Granda, praćenjem nekih Farmi i sl.?
Da si se kad napio u kafanama gdje on pjevao, ne bi lupao ovakve gluposti, da su mi pare koje sam potrosio kada je on pjevao, ne bi sad bio u debelom minusu... on je najjaci kafanski pjevac, uz Koketa, i bolje se ne provaljuj...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)