Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konju jedan glupi
napusite se vi meni svi kurca pojma vi nemate zaostali debili
...opet ja, al nema veze ZIVIO I MOSTAR SEVDAH REUNION!! I zahvalio bih im se na odlicno odradjenim pjesmama. Za mene su daleko najbolji. Sretnim bih se zvao kad bi barem jednom na mom tefericu svirali.
Dead, znas sta me raduje, sto sam ziv i dok zivim u mom srcu ce zivjeti sevdalinka, a pojma nemas koji je uzitak slusati saz i pritom zadimiti. chillout Pozdrav ez-u i zivio sevdah!!!!!
Ne volim ljude bezveze napadati ali ovaj "dead" je neki glupan zesci. Moderna elektronska muzika je puna etno influensa, neznam sta to ti slusas pa ti je to promaklo!? I ti se nasao Adiju poruke i savjete da dajes! Eee poklopi se jadan...
ej moj decko bas si ti neki papak... nepismenim i ogranicenim kao ti je boljeda sutis umjesto da sretni budemo sto nam neko poklanjaovako nesto ti tu pametujes kao da si ti nesto napravio bolje...da jesi sigurno ne bi ovako pridikovao i provaljivao sam sebe zao mi je sto sam se ovako izrazio ali moralo je tako. u svakom slucaju hvala svima na ovom rijetkom poklonu.
odakle ovu izvukse onaj adi lukovac i onaj manager sto je gura (zaboravio sam mu ime). a za lukovca poruka: ne brukaj se majke ti, imas ti talenta i te kako. ne dozvoli da ti razni papci pricaju kako je tehno i folk moguc. elektronska muzika i folk ne idu zajedno. a ovu debelu ko voli nek izvoli. a pazi samo ovo: kombinacija glas-saz. izdavacka kuca "gramofon" ha ha. zvuce kao da ih uzivo slusate u svojoj sobi. ko ba smislja ove komentare lijevo?