Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogovi
@@commi ...zaboravih ti napomenut'...za uživat' u muzici moraš imat i malo sluha i nešto u duši...u surotnom, sasvim ti je dovoljan zvuk g2 tdi, nakon jedno 500.000 km :)
Samo sam tebe cekao Livadicu,neradnice samo se balecis ovde po cijeli bozji dan nakve komentare prosipas,ne znam sta uopste radi ovde idi na farmu s ekremom i macom pacom kockasta glavo..
...preciznije..."papci", "hebo" i "majku"...prosto prštiš intelektom i promišljanjem...da nisi kloc kao što jesi, znao bi da se u muzici uživa jer ti "legne u uho" a ne strogo žanrovski, da je postrojiš k'o đeneral artiljeriju...
@have a cigar ...dokle smo došli, najbolje se vidi po tvom komentaru...
Savrsentsvo muzike i lirike, mene je ovaj bend odgojio i mogu reci da sam zadovoljan nacinom kojim danas zivim,dijelom zahvaljujuci Pink Floydu!
hajmo papci dje su komentari,na ovom se vidi dokle smo dosli hebo li vam aca lukas majku
PINK FLOYD na nebu, TOOL na zemlji - Amen / Amin !!!