S merlinom u Dusseldorf
0
Premijera pjesme za Eurosong 21. februara
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma pusti eurosong..pustite nas da komentarisemo rubriku \"Deset lakih sa...\" tu bi bilo veselo :)
to care
Ma Dino ko Dino, pjesma ce da grmi , kao i uvijek. :) Sretno Merline !
na moj rodjendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
svaka cast na izboru Merlina, BiH ce ko i svake godine svijetliti na Euroviziji. Merline uz tebe smo. A zaista pretjerujete sa ovim ruznim komentarima, ko god da je izabran, trebamo biti uz njega jer svako predstavlja svoju zemlju na EUROSONGU a ne sebe!!! Prema tome umjeto da budemo zadovoljni i podrzavamo \"dedu\" kako ga nazivate, mi se samo glozemo i ni sa cim nismo zadovoljni. merline puno srece!!!!
Svaka čast Merlinu, ali mislim da nije trebao prihvatiti ovu ponudu. Mogao je napisati tekst i odabrati nekog mlađeg kolegu pjevača koji će izvesti tu pjesmu na Eurosongu.Osim toga već jednom je imao priliku na Eurosongu i mislim da bi jedno od pravila za učešće na ovoj manifestaciji trebalo biti i to da onaj ko je jednom učestvovao, ne može više.
Koji k.u.r.a.c hoce ovaj dedo , on se naso da pjeva kod toliko mlade raje bolesnik konta da je nekom zanimljiv.
uspjeh ako nas ne diskvalifikuju zbog plagijata.