Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majo, ni ti nemoj da se igras :D
ova prica vrijedi za nas svaki put kad nastupamo, pa se ne foliramo
Gdje su one qu-r-ce-ve glave sto kazu da nisi pravi patriota ako objektivno i realno govoris koliko smo donji. Sama cinjenica da je Albanija bile blize organizovanju sljedeceg Eurosonga od nas dovoljno govori koliko smo prosperitetna sredina, Maya Ka-rr i takvi kao ona su nas plafon u svemu, teski prosjek.
A nasi konji svaki put prizeljkuju pobjedu, pa bi valjda onda trazili donaciju za organizovanje Eurosonga i intervenciju Visokog predstavnika za istu. Mora da ni ovi Spanci nisu patriote, zamisli oni ne zele da im drzava bankrotira organizovanjem ovakvog dogadjaja, a patrioti zele. Cudno je to kako je patriotizam priblizno jednak idiotizmu, zar ne?! To su dva nasa mita: ponovno organizovanje Olimpijade i Eurosong! Da li cemo se ikada probuditi iz zimskog zna i konacno poceti razmisljati objektivno, a ne kao idioti, recimo da se okrenemo privrednoj proizvodnji i da se konacno latimo motike mjesto poznate suplje price.
MEOW
neces ni pobjediti ne boj se xD
Republika Hrvatska je duzna 55 milijardi eura sa kamatama. Zbog toga ih drugu godinu za redom nema u finalu. Kazu rezu troskove na tv-u :D
treba uvest i arape u euroviziju. jedino oni imaju para na bacanje.
pa realno ni Maya nebi smila pobjedit... Maye nemoj molim te hehe u susjestvu bi mogli platit samo Hrvatska,Slovenija i možda Srbija
Maja ne druzi se s`komsinicama dugoprstikanjama(one slike su odredjene samo za muzej)..... :)
najidealnije bi bilo da grcka pobjedi..hahah...da se dobro ovjeri! xD
kakvi smo pehovi mogli bi i pobjediti sada u krizi, posto svi bjeze od neplaniranih troskova pa nas uvale u sr**e.
@tratincica upravu si ti, znas koliko bi se prodalo bureka i cevapa
Da narode ja se slazem svama mnogo to kosta .Ali to se isplati na kraju .Mnogi ljudi bi nasli posao a svaka zemlja placa ucesce na Eurosongu i ne ovisi sve o nasem budzetu s toga ne budi te toliko optimisti.Mi bi i zaradili na tome, pa ako pobjede radujmo se tome.Lijep pozdrav a Maji podrska od sveg srca.
kako je lijepo vidjeti akko je mnogima SveCka VRH zivotni.... a jedno je sigurno organizovali bi mi to da prodjemo... za to se ima para... nema za obdanista al ima za ostale potrebe...
nema veze mi imamo para vamo u svedskoj dajte vamo eurosong!
ne sikiraj se muchacha, pobijedit sigurno neces...daj boze da ne budes zadnja jer ionako si trosak! i da, kaliopi je sinoc objasnila - do pobjede!