Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, uzeli su joj stan u Sarajevu, pcele moje patriotske...
Jadranka moze komotno da se preseli u moj stan u banjaluci koji nikad nismo povratili. Nek se javi da joj dam adresu pa nek ganja to sa sadasnjim stanarima.
@ sezam Valja i ta.
A to je Sarajevo pretplaceno na neki ekskluzivni patriotizam u odnosu na ostale gradove u BiH? Za jedinstvenu drzavu grmite a kada neko ode u Banja Luku kao da je zauvjek napustio i Bosnu i Hercegovinu. Sve sto pricate da vam smeta sami ste proizveli takvom pricom.
Naravno! Danasnje Sarajevo smatra da je Bosna potez Sarajevo-Tuzla-Zenica, dok sve ostalo treba ocistiti, a Bog ce prepoznati svoje.
picke saravjske ti je vas sugradanin..nek vi dinu dupe lizete,,niste u stanj pomoc zeni koja je disala sarajevo,,pitari
Antipaticna!
Kad su vidjeli da od nje nemaju vise koristi strali je u staracki dom. Sad znate sta ce vam se desiti kad vas odbace kao otirac. Za bolest onba ne moze nista, za njenu opredjelu da zivi ba u banjoj Luci je sama kriva.Samo zbog bolesti bi je mogla sazaljevati, ali ne po njenoj licnoj opredeljenosti. Kod vas bi rekli: zajebala si svoj zivot, pored svih mogucnosti, kojeg si imala.
umjetnica, ne sporim, a je li ona NAPLACIVALA SVOJ RAD???? ili je radila SAMO IZ LJUBAVI prema umjetnosti??? Da je STAN NJENO VLASNISTVO, niko ga NIKAD ne bi mogao otuditi!!! Postojali su rokovi za otkup stanova na KOJE SE IMALO STNARSKO PRAVO!!! Ali nasa ujetnica uzivala po Japanu pa kad je guzica kvrcnula vratila se u Bosnu i sad NEKAKV POSEBAN TRETMAN zeli!!! Zasluzila je zar ne, dobro je nplatila svaku pjesmu i svaki koncert, valjda su to njene zasluge!
Nek te do-dick izlječi i seksualno razdjeviči....................mada mislim da ti to baš i nevoliš matora ružna svetosavska lezbačo hahahahahahahaha
Polako, nije ti to Hanka koju su skidali s aviona kad je zaucalo, pa poslije glumila najveceg patriotu Bosne! Zbog Jadranke su culi za Bosnu i u Japanu, a ta zena nikada nije nista glumila.
Ma jok kakvi glumila.............samo što je prvo otišla u Banjaluku, pa onda u Sarajevo..............da nakaradna izdrkotina RS postoji još milion godina neće imat kulturnih događaja ko Sarajevo samo za jednu godinu što ima..........Kome je god preča nakaradna izdrkotina RS od Sarajeva i RBiH poserem se i popišam na njegovo sve što ima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jadranka, volimo te. hvala ti na svim radostima koje si nam pružila u svojim pjesmama. ne daj se.
U Japanu bih ostala da se liječim, jer kod njih država preuzima brigu o ljudima koji imaju ovu bolest, i to do kraja života", kaže Jadranka. Ne znam kako ima obraza da kuka...Ovdje nije prica o stanu nego da joj se obezbjedi lijecenje i finansijska pomoc.Ne znam na osnovu cega.....karijere u Japanu mozda ? Sta je sa ljudima koji su citav rat proveli u Bosni a danas nemaju nista?
Moj stan od 25 kvadrata šehidima nije bio zanimljiv... :))
zalosno. nek je sa srecom u borbi protiv te bolesti.
Eto ispade Banja Luka -inostranstvo...... Halllooooo - Banja Luka je jos uvije Bosna i Hercegovinaaaa...... sto mora biti u Sarajevu...... budalastina...... pa vi sami eto dijelite Bosnu ....papaka kolko hoces A Jadranki sa ovom bolesti-nek je Bog na pomoci....sve najbolje Jadranka.....
svaka ptica svome jatu
Cuj? A sto su onda redovi pred sveCkom, a ne pred sudijskom ambasadom? Ili ces sad reci da je to odraz multikulturalizma?
kakav multikulti, to glupost, jedina zemlja u svijetu gdje je prisutan pravi multikulturalizam je kanada, ovo kod nas je šuplja prića, a što se tiće saudijskog veleposlanstva, tamo ne bih stao ni u red za vc
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Evo sve placem na Jadranku
Vjerujem ti. Takvi dozivljavaju orgazam na Cecu.
Zivot je tezak...