Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant je iz Prnjavora. Malo se zna za tamosnju Ukrajinsku manjinu. Đikani nisu znali da postoje i Grkokatolici, odnosno da Ukrajinci imaju pravoslavni obred ali da priznaju Papu, pa su i njihovu crkvu srušili u ubješenju da je ,,ustaška''...
Samo jedan manji dio Ukrajinaca pripada toj grcko-katolickoj crkvi...........u Ukrajini mozda 10-12%
Bas skoro je bila neka emisija (moze biti da je ona Sasvim prirodno, ali nisam sigurna) i pricali su o svi manjinama u Prnjavoru. Bukvalno ide jedna ulica Italijana, jedna Rumuna, jedna Ukrajinaca, itd. Rekose da je bas veliki broj manjina tamo, zanimljivo. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra pjesma