Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bolesnika.
evo jos jedna za encu i MOLIM VAS: uzivajte! Moj drugar Ibrahim, prva brada do vrata Ima sina od četiri i pol i uči ga da klanja U tržnom je centru, opasan s dvije bombe Ima četiri žene i bojkotuje reisa Podvrnute tole, podvrnute tole, podvrnute tole... (2x) Kvazidrugar Milutin, treća brada do vrata Ima sina od četiri i po i uči ga da puca Na dan kad je rođen, tu je posadjen čvarak Puca PAT-om po gradu i zbrinut je u Haagu Maljutka u sijenu, maljutka u sijenu, maljutka u sijenu... (2x) A ona hinja Valentin, crna šulja do vrata Ima sina od četiri i po i nosi U na kapi A u Šuškovom selu, šuška li se, šuška U zajedničkoj borbi, prišli smo im s leđa Srušili smo Starog, srušili smo Starog, srušili smo Starog... (2x) \'Ej, i četvrta strofa! Ja pogođen nisam, ni umro ni pao Samo sam morao skočiti dole Nastavit ću tačno tamo gdje sam stao Izronit će Stari za one što ga vole... (sve 2x)
najljudji su hehehehe
ahahahahahahahahahahaha jak mi je ovaj baraz ahahahahahahaha
zagrijmo se svi u findzan drzavi
najjaci su... njih u parlament! :D
svaka cast, prava spontana, zdrava zezancija....
@ mama thoma yorka samo da se prijavim.... nisam bio tu....
iskoristio bih ovu priliku da postavim 82. komentar i porucim mastovitoj osobi iza nicka \"lol\" da ako vec gleda tudja posla da prati ove sto kradu od naroda godinama. hvala.
ja znam da živimo u NE-pravnoj državi, ali šta je sa autorskim pravima... mislim, znam da nas je jako malo originalnih i da se ne može napisati svoja pjesma, ali krasti ovako kako stigneš...
o-dli-čno!!!!!
kakva tuzba?! sto se ovako niste digli kad je trebalo dati podrsku djevojcici i njenoj porodici? puni smo price... momci, samo vi pjevajte :)
Samo naprijed momci lešite ove izopačene fanatike!!!
svaka cast momci!!!
Ma momci su najjaci :) samo tako nastavite, mene kao muslimana niko ne vrijedja...