Torpedo Hamburger iz Tuzle
39
Poslušajte "Isijavanje" Jasmina Imamovića
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBAR MEMO
Zanima me iskreno da li u ovim komentarima ima ijedan muzicar? Tipican tuzlanski zvuk? Tipican tz zvuk je upravo onaj koji svi prizivaju, pjevljive pjesmice i g.vna s refrenima i klasicnim aranzmanima. ovo je cvrsto, neobicno i bez ikakvog kalupa.. Slazem se da je uvod dug, ali vokali se izuzetno dobro slazu, razlicite boje ali bliske frekvencije. @tuga,jesi li procitao tekst,studijski projekat,nema benda, muzicari gostuju i ucestvuju u aranzmanu. Jasmine samo naprijed, a kome se ne svidja nek slusa divlje jagode i refrene od dvije rijeci.
Ko da gledam američko-vjetnamske ratne filmove, nije loše :D
Da li se u svakoj pjesmi mora pokazati virtuoznost mizičara i navježbanost band-a? brate samo sam mogao poslušati prva dva kruga i ne mogu dalje nikakao. Tipično tuzlanski zvuk, tj. antizvuk. Smrdi na 100 metara. De naku pjesmu da se može slušati, a vi momci se sastanite na probama pa prašite do mile volje. Jednom rječju dosadno.
Ovo je onaj slucaj kada nije potrebno nist napisati, a opet ce svi znati da je sale kreten ;) Ovo uopce ne zvuci lose, mada se slazem sa komentarom iznad, moglo se jos malo dotjerati.
Ovo nacelnik posto muzicar?
ovako..muzika malo vuče na Atomsko sklonište..ali vrlo malo...to nije problem ali glas i text se ne primjećuju...treba ti neko uraditi aranžman bolje i text treba da je upečatljiv...i imaš šanse puno bolje nego onaj retard...Mirza iz Brčkog....frajer operisan od svega
Koja budala ovo moze slusati?