Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dej si mi roulin, dej hetin xD
Haj\' ne S. E. R. I. Sigurno si neki kompleksaš ljenguzi koji samo sjedi u kući i piše maliciozne komentare a mašta da je neka faca.
\"Fondacija\" po imenu \"Ekipa\" je samo tajno ime za firmu grupe Dubioza Kolektiv koja nas \"kao\" zadnje levate nafurava svojim pjesmam protiv vlasti, a sa tom istom vlascu organizuje Manu Chao koncert, koji je trebao biti besplatan za raju i poklon od grada, koji je grad vec i platio 20,000 KM i karte naplacuje 20 KM i 30 KM. Uz to sebe pretenciozno nazivajuci \"alternativcima\". Kakav jad i cemer od alternative! I kakva smo mi pusionicarska \"ekipa\" kad pusimo te Dubiozine folove...