Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja ocelavio sam !
Pa zar nisu imali (haval Bogu) oproštajnu turneju prije par godina?! I šta sad? Ispucali Sloveniju, pa come back u Bosnu ...
Nisam pretjerano odusevljen... Ne znam zasto je Okrestar krenuo u ove vode \" modernog\" i ubacio ovaj elektronski s h i t. Tekst je bez imalo osjecaja, muzika prosjek, nije gore od amerika je velika ali kad se sjetim albuma Smrt Fasizmu i Soldatski Bal ( po meni njihovi najbolji) pitam se ima li smisla uopste pisati i izdavati nove stvari kada mi postaju samo antipatucni. Ne znam ko ce na koncertu ovo pored Save, Fasiste i td zeljeti slusati. Ocekivao sam vise od njih, ali kad su pare u pitanju muzika pati.
Sa ovakvom pesmom klinci ima da se uspavaju a ne da se dizu
Malo mi je pesma dosadna ..neznam ostalima ..ali nista posebno..sigurno nije za neko duze slusanje
dobar aranzman ..pesma onako nije nesto..ima mnogo ovakvih pesama
Ko da je neki srednjoskolac napisao tekst i muziku ili je to samo opet fol?!? A ono je super fascinantna karijera Saše Lošića? Dokumentarac se snimao 5 god? Bezbeli i jest facsinantna uz ovakve infantilne tekstove. Ja bih ga snimio za 50 min.
Super pjesma. Samo naprijed
Crvena jabuka je ipak bolja grupa;)
JOJ LOŠA JESI NAS POSELJAČIO I IZBRUKAO SA ONOM KRKANSKOM PJESMURINOM: SUUUUUUUUUAAAAAAAAADDDDDDAAAAAAA SUUUUUUUUUAAAAAAAAADDDDDDAAAAAAA... pa ljudi moji što mu nije tada niko rekao halo konju ne brukaj se :(((
Loša vrati se u narodnjake pa ponovo u kolo sa Halidom ,bolje ti je.Ili snimaj filmsku muziku,dječju,bilo šta.Ovo ti više ne ide,nemaš ideja,prošlo te,nemoj se više brukati sa ovim bućkuriš pjesmama.Rušiš sliku koja je izgrađena o tebi.Ugledaj se na Džonija koji zna da nema više šta da ponudi pa se više i ne provaljuje okolo.
Sranje!
Revolucija od strane \'kultnog\' benda koji je počeo tako što je tata Lošić svome sinčiću i njegovim drugovima kupio instrumente i svu opremu - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA Pa još sa Trubiozom, malim Zlajguzanovim \'revolucionarima\' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAh SARAJEVO GRADE MOJ PREMIJEŠNI, PREJADNI!
je.bo te TITO i sve ti sveto ebo
spot je prava kaka al pjesma je dobra
uprati te melodiju poslije uvodnog rifa ;) a i oni su maznuli isto :P ELEKTRIČNI ORGAZAM - JA SAM TEŽAK KAO KONJ http://youtu.be/NSWWjCzYYU0
Al nijedna\'baš