Predstavlja Crnu Goru na Eurosongu
0
Poslušajte dio pjesme "Euro Neuro" Rambo Amadeusa
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka tebi rambo cast, al ovo brate ne prolazi
rambo kralj
Bijo i ostao odvratan
Prvo da ovom @Hmm eb3m nanu 3bla te Dubioza KOLEKTIVNO. HAHA. Dalje, Rambo se ponasa neadekvatno, ne mogu da vjerujem da neko ismijava Euro$mrad i onda se pridruzi istim gofnima. Cirkus! Sta je njemu - potrebna mu je medijska paznja? Ili pak misli da ce zaebat Euro$mrad? Promovisati Crnu Goru? Q|3ac. Prvo me iznenadilo kada je dosao da svira kod nas za vrijeme SFF, to mi je bilo fuj, a sad ovo? Pa da, ne mogu svi biti Stulic - dosljedni svojim idealima i imati m00da.
ja samo znam da ce rvati opet ostat u polufinalu a mi odosmo u finale taman da nam pjeva i koke
Super pjesma zaj... na račun evrovizije, joooj kad krene naša uspavanka al i to je bolje nego da nas svake godine predstavljaju Hari i Dino
Pa nismo srbijanci!
Ovo je uzeo od Dine Merlina: http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
duboki naklon josip broz tito muzike s.je.ba.t ce evropljane direkt u mozak
svako ko kao razumije njegove stihove, i svako ko se kao zgrozava, i svako kome je rambo pao u ocima jer pjeva na viziji: paglu ste :)
e sad te nista ne kontam,,hem pjesmu ne kontam hem sta ces ti tamo? predstavices crnogorce kao konfuzne ljude kojima je mrsko i da kontaju :)
PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare PRODO si se za male pare ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE ISTI SI KO I SVE OSTALE PRODANE DUSE
Trebamo mi zauzeti Crnu GOru svakako ih ima 500 hiljada od toga 100 hiljada Bosnjaka i 100 hiljada Albanaca Ili da jos sacekamo pa da nas muslimana bude vise od Pravoslavaca ???
Joj uzasa, ovo ako osvoji bod bice dobro :S
... E VIVA!
Kakva država takva pjesma,a inače Rambo ti si kralj.Rambo care kupi nam cigare
Ja se smijem zaklet\', da se Rambo s ovime šprda Euroviziji.