Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada uporedimo ovu grupu i Aleksandru Prijović vidjet ćemo da je to neuporedivo. Ali, Prijovićka puni dvorane i to mi govori samo jedno: seljačka revolucija je na vrhuncu, gradovi padaju kao kruške!
Savrsena atmosfera i jako talentovana grupa mladih ljudi! Ovi papci u komentarima sto pisu negativne nebuloze neka se uhvate nargila barova i nekog turbo folka ako im se ovo ne svidja. Ovakva atmosfera je trebala biti za javni docek nove godine a ne old timeri koje smo dobili.
Hajd ba ne laprdaj, bezbeli ti je nargila spalila sve vijuge kad pjevušiš praktična žena i ratujemo ti i ja kao mladić i gotovina. Da ti nije old timer-a ne bi znao šta je rok i deranje guzova kao noć ranije i rock ko fol, ali ne znaš dvije pjesme, kao ni zabranjeno, atomsko, divlje, belan, rundek, bajaga, daleka i svi ostali koji su u prošloj svirali i derali guzove. Ja znam da ti je njihova muzika i riječi nerazumljivi, zato pjevuši praktična žena, jeah!!
Sars su top, to treba priznati
Svirat ce jos 12 puta u Sarajevu ove godine
Toliko su popularni da ima jedan obrisan komentar i još ovaj jedan. 😂
A i ovaj tvoj je nepotreban, baš kao i moj. Sve jasno😂