Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo zanimljivo,jako bitna vijest za sarajlije i bosance,bolje da ste napisali neki clanak u sjecanje na Drazena Ricla Ziju kojem je danas 25 godina kako je nastradao a bio je veliki umjetnik i covjek,...Zalosno:(
Daleko od toga da su njeni dani prosli..Samo sto je zena 10-15 godina na sceni pa ti je to kao u zivotu ides malo gor pa malo dole i sve tako :) Ka da je Madonna popularna sad kao sto je bila prije 20 godina :) Madonna, MJ i Britney dalje nama u pop muzici :)
Bosanci moji nemojte da budete takvi seljoberi! RESPECT prema zeni koja ima preko 20-ak mega svjetskih hitova, koja je za 13 godina prodala 90 miliona albuma, preko 100 miliona singlova, preko 10 miliona DVD-ova i skoro 500 miliona parfema....nakon razvoda i nervnog sloma je uspjela se dici iz pepela bukvalno, i svaka joj cast, 7#1 albuma ima, jedina !! ♥ Nasi seljaci znaju samo za Sabana,Miroslava i ostale seljacine !!! Zato nikad nam nece doci ni jedna svjetska zvijezda!!
svi poznati pjevači dolaze u hrvatsku..što nitko ne dolazi u bosnu :((
Ako zna na karti pokazati Hrvatsku i Zagreb bacam se sa Avaza
danas u Zagrebu nastupa i Edward Maya što je sigurno interesantnije od Britney a i koncert je besplatan
RESPECT prema zeni koja ima preko 20 tak mega svetskih hitova, koja je za 13 godina prodala 90 miliona albuma, preko 100 miliona singlova, preko 10 miliona DVD-ova i skoro 500 miliona parfema....nakon razvoda i nervnog sloma je uspela se dici iz pepela bukvalno, i svaka joj cast, 7#1 albuma ima, jedina !!! nadam se da ce doci i u Sarajevo sa nekom drugom turnejom.
BOLI NAS K U R A C ! ! !
Ehh curica je pristala na iluminatske zahtjeve za prisegu obozavanja sotonizma pa su je mediji ponovo \'\'zavoljeli\'\' a sto mediji vole voli i obican narod.. pa ce britni opet biti princeza.. iako su je bili doveli do ludila kad je odbila povinovati se satanistima koji upravljaju MTViem.... I slicna sranjaaaa.. ;) bezveze vijest
Od svih irelevantnih clanaka, odlucila si na clanku o Britney da prosipas svoje licemjerje. Zato npr. nisi ostavila svoj komentar o Drazenu na clanku o Liz Hurley? Vijest o njenoj udaji ti je interesantnija, zar ne? Ako ces vec biti licemjer, nemoj biti toliko ocigledan. Fuj!
if I said i want your body now would you hold it against me pa tuzni smjesak
ma britney kraljica
Waltere spasi nas ovakvih princeza.
eh sto bih ja voljela ici :-((( stari hitovi su joj za 10 a novi manje vise
kako je zalosno vidjeti sta ispade od onako simpaticnog djeteta