Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosli \"hit\" Regine je bio \"Pile moje\", ovaj \"Ptico mala\", sta je ovo, ljudi se u perad razumiju ko niko... De kakve druge teme... ako nista na naku drugu zivotinju predjite.
sta nas ratni heroj tifa pjeva sa ovim dezerterima.
Cuvajte se \"muzicara\' koji ocekuju da ce njihova pjesma biti hit...
I Tifa postao sminker...
Sto se covjek trudi da skine Bono Voxa s potezima...bruka
ma slusaj stari,zajebi stvari....
Ovo je skoro jednako dobro kao onaj Tifin duet sa Esom Bestijom.
Da ne bude zabune,Tifa ga je osramotio u smislu razvalio ga glasom
Kao prvo za @tifa: Opjevan je heroj Tifa samo u pjesmi Amela Curica i Envera Lugavica Kiceta! Pjesma se zove Sto nas ima mashalla i legendarni Tifa se spominje u njoj. Druga stvar, Tifa je ovdje osramotio Davora ali kao sto ovaj prethodno rece davno jeTifa izgubio glas. Na zalost nije kao prije. Amel Curic je njegov nasljednik,a trenutno bar dva puta bolje pjeva od Tife. Kad se samo sjetim Lzes zlato uhh trebali bi njih dvojica duet snimit p.s. muzika mi je straava, tekst tu i tamo
bezveze
Kao prvo ko se iole razumije u muziku onda zna da je Tifa izgubio glas davno, davno...sve ovo sto danas pjeva je daleko ispod tonaliteta koji je imao prije. Pjesma je naravno veliko s.r.a.n.j.e.
Totalno promasena grupa, guraju se ali dzabe....nije svako za muziku. Nije, je.b.a.t.. ga.
Sve najgore o ovim lopovima iz Regine.
Svidja mi se.....:D
kako glup tekst....
Tifa podero, ko prije!
ODLICNO ODRADJENO ZA 10 PJESMA I SPOT JOS BOLJI 10 JE BROJ MENE SE SJETI I LETI LETIIIIIIIII