Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzna pjesma, tuzna stvarnost.. a nek covjek svira i pjeva kako hoce, nista danas nije originalno.. super uradjen posao
e šarane, šarane, počeo si sebe ozbiljno da shvataš a publiku na patetiku da hvataš.
Ne zna se je li gora pjesma, ili ovaj spot od 50 KM ! Ne mozes Sarane pisati i pjevati protiv FGR ekipe, a biti dio njih. Ne vjeruju ti onda ljudi. Kino Kriterion je leglo FGR snobova i ko tamo napravi promociju novog spota taj je veci kreten od onih koji se tamo skupljaju... To je tako, fakat.
odlicna stvar, malo je onih koji srcem slusaju, ne cuju srce od halabuke septicke jame misli..mozgaju bez mozga, slusaju a ne cuju,pricaju a ne razumiju..svaka cast Dino svaka cast Štuke samo naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sve je dobro, samo da nije turbofolk
pretenciozno & pobezvezno...
Ma ok je spot i pjesma, samo nije trebao ovaj zadnji kadar gdje ovaj beskucnik pusi. Znam da ogromnom broju ljudi, doduše u zadnje vrijeme, pravo smeta kad neko kuka kako se nema, a puši. Onoj bez noge u Ferhadiji , bivsoj narkomanki,, kad je vidim sa cigarom, nebi dao dinara, da nema obe noge i ruke. Ko puši, znaci da mu ništa u životu ne fali, pa se eto malo truje... I ne ocekujem da to Dino shvati, jer i on je pušač, njemu su ljudi što puše normala, \"šta fali brate\"... i tako to...
trebao je pokazati u spotu i onaj azil u praci kako dembelije oprase nase pare a i danas peru..... ito sa centrifugom
SAMO DA SE RAZUMIJE JA HOĆU DA KAŽEM DA JE SPOT I STVAR MENI BAR TOTALNA REALA I UMJETNOST,ZAPRAVO GOVORI O NAŠOJ SVAKODNEVNICI SAMO ŠTO SU PSI GLAVNE ULOGE DA BI ANIMIRAKI LJUDE MALO LAKŠE,ALI OVO JE TA DRŽAVA I TO SARAJEVO KOJE NAS VODI U PUT ZA NIGDJE..NAŽALOST MENI DRAG NAROD I GRAD,AL SE SVAŠTA DOSELI BRATE DRAGI..
Okreni se malo oko sebe! No, sudeci po tvom komentaru, tebi je nekih dvadesetak godina.
TOLIKO O SARAJEVU I GLAVNOM GRADU,OSTAO VAM JE SAMO DIJALEKT..OCA MI JARANE..
Gdje ti živiš na Marsu, ili si bio zaleđen zadnjih 30 godina.
spot 3,5 km jadovi depresivni
u sta se pretvorio nas grad. Samo se sjedi i kritikuje kroz komentare ili kroz pjesme, i misli se da je to to. A sto je sve otislo u neku stvar, nevazno je. Nekada olimpisjki i hrabri grad, pretvoren u jenonacionalnu kasabu. No vazno je da se kritikuje....hah, ha, ha.....pateticno, nema sta!
Tako se snima spot za 5 KM. Kriza je.
Njesra teško
Jadni psi:(( nit` krivi ni duzni :(