Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo vam udarna vijest. e jadni grobari
Velahavle naj ozbiljnije djeca vam se smiju
zamolio bih ovu grupu komentatorskih bijednika da se predstave redom, radi sto boljeg upoznavanja i profiliranja vrsta spolnih bolesti na jezicima ! bila bi mi cast predstaviti svijetu kakva dostignuca se postigli u zivotu napisavsi komentar na jedva par manjinskih grupa i videa u kojima ne postoji ni trunka seljakluka. ja sam rodjeni sarajlija tu i zivim, al zbog vas zelim da sarajevo gori do temelja nebili protjerao vas i vase bijedne potomke pune mrznje. super ste !!! a sto se benda tice bend vas ne benda jer da vas je bendo zvao bi se dino merlin ili tomson XD hahahaha
Daj nam Bože Ti, od svoje Milosti, a ne kako smo zaslužili...
Sta je ovde pisac htijeo reci? De se malo uozbiljite i pocnite pravit muziku ili nastavite sa malodobnim glupiranjem.
E bas su velahavle... Eine katastrofe
Odlicna stvar i spot!!! Po komentarima nam se ne pise dobro...nikako!!!
opet sarajlicama nemo'š ugodit'! hahaha
Velahavle,velakuvete,šta je ovo!?
Poljubite Magnifica u pakas...ovo je bas Vela Havle,Vela Kuvete
A o kojem liku je rijec? Ne kontam odakle vam takve informacije, ovo je pravo rega ekipa...
Oslican spot i odlicna pjesma. Stoka sitnog zuba moze biti samo ljubomorna.
Odličan komentar! Potpisujem
Priča o kolotečini, kreditu i ispraznom životu dolazi od čovjeka koji ništa teže od flaše rakije u životu nije podigo. Šta on zna šta je kredit kad mu je otac "zadužio" tunel na Ciglanama i pretvorio ga u privatno stovarište, na čemu se zaradilo brdo para. Takav je vakat došo, buržoazija pjeva o sirotinji i tako. Šta mislite odakle mu pare za snimanje spota ? Sigurno od prodatih CD-ova ! :) :) Ovakvi revolucionari su mi se popeli na vrh ku... A pjesma nije loša al ništa posebno... Nek je njima sretno i berićetno al ova šuplja kod mene nema prolaza !
haj, nisu loši,jedino me ova urbana komentatorska elita malko nervira. seljoberi napravite vi bolje!
"supci uvjek nesto kazu, nikad dobre rime ne slazu..." http://www.youtube.com/watch?v=jH0D91MhJys
Seljacine i maloumnici ovakvu muziku nece, i NE TREBA da razumiju, a najbolji pokazatelj su nam ovi komentari ovdje. Spot je odlican, bend jos bolji!