Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meka verzija Rammstein-a!
Zivjeo bosnjacki rezervat 23%.Rezervat se moze smanjiti do 13% ispod nema smisla.TRAVNIK,MOSTAR,POSUSJE,ČITLUK,ČAPLJINA,LIVNO,DUVNO,TOMISLAVGRAD,LJUBUSKI,GRUDE,I JOS MNOGIIIII DRUGI GRADOVI.S POMOCI BOZHOM USKORO U SASTAVU REPUBLIKE HRVATSKE!!!!!
Lijeci se bolidu :)))
@ClubVibes Uhvatili te tuga kad shvatis da zivis u rezervatu 23%????
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sejo promasio folusku, sta ce im svastika, Musolinijev znak je ona pticurina saatavljena od drvaca
Nije valjda da si pomislio da su spot i pjesma o Mussoliniju :)
Realno, prijeratno pušenje,fildzan viska, agent tajne sile, bog vozi mercedes, a dodajmo i"ja nisam odavle", to je to...sve nastalo kasnije - nazor :)
Prejak tekst. Ljudi objasnili situaciju u svijetu.
Nema šmek ZP kojeg pamtimo... ali je dobra stvarka. Bravo za sve autore, stvaraoce umjetnosti.. kojih je ionako premalo.
Ja se ponadao neka nova pjesma....