Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenite broj za Amara Šabanovića. Hajdemo mu nabaviti nova pluća. 090 291 089
pravo fina pjesmica. Isto su dobri k'o i prije 10 godina. Keep up the good work
Ponavljaju se
kul stvar :)
'imaju tu neku sarajevsku toplinu' jao kako si patetican/cna
pirgo iz vrazove? ;-)
Smeće, sad če se malo promovisati po gradu, popiti pivu dvije u delikatesnoj, dati intervju za "obavezan smjer" i onda opet jedno desetak godina pauze pa onda reunion grandiozni...
Baš ste dobri! Uljepšali ste mi dan! U moru sr..., barem nešto dobro :)
Dobri momci,samo brate ponavljaju se stalno. Uvijek isto. Steta.
Zapeli u vremenu prije 10 godina.
FUJ!!! FUJ!!!
uvijek su mi bili gotivni, steta zbog pauze. imaju tu neku sarajevsku toplinu, spoje zezu i sa ljubavi i bilo cim sto pjevaju, a sve to ne bude sirovo.
samo na portalu klix.ba... a youtube? :p
Odlično. Punkt je uvijek bio dobar bend. Šteta što ih dugo nije bilo.
ma momci za deset ! super ste mi :D
Hoce li se i ovi na kraju porokati ko oni iz Nock Out-a i koja bi ono druga grupa dje su se isto rokali, ne mogu se sjetiti!?