Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosne nema tako da nemam razlog da pratim ovo sranje
i da je ima nebih pratio ovo sranje kao sto ni do sada nisam pratio ali da sam trovan kao svi ostali, jesam. iz Bosne su se slali nacionalni pretstavnici a ne muzicari tako da mi se ova manifestacija (ako se tako moze nazvati) gadi. nigdje kvalteta za lijeka.
Ma da, eto nećete gledati Eurosong jer je "debilizam". Siguran sam da ćete umjesto toga gledati neki dokumentarni film o tajnama svemira ili čitati knjigu... Nigdje više visokoobrazovanih ljudi koji gledaju samo vrhunske, ozbiljne i naučne emisije kao u BiH.
@rock! hoces li i broj telefona curice ;)
Sve poslije takmicenja kad je Hari bio 3...su supacka...neke no neme pjesme nekakve Euforije..i naki kurci palci...Jebo ti takvo takmicenje kad ti Rusija glasa za Bjelorusiju, a Bjelorusija vrati Rusiji istom mjerom, to je postalo sve osim takmicenja pjesama, kad pocne istocni blok da glasa vec unaprijed znas ko ce za koga glasat.
bolje gledat djeci slager neg ovoo
Neka Amir Zukić potegne pitanje vitalnog nacionalnog interesa zbog neučešća Bosne na Eurosongu.
poslije lejle je suludo ucestvovati! nisam neki sentis tip ali onako kvalitetna pijesma,aranzman citava scena ne prodje i 1 mijesto osvoje maskirani budalasi.mislim to je realno bio samar i znak da je najveci eu sund jaci od balkanskog hita.dalje ponudili smo i drugu verziju laku.originalan i dobar zabavljac.ne ide ni to.mene da se pita licno ja bi im poslao ekrema jevrica da pjeva hit gola gola skini mi se gola.poruka bi bila vise nego jasna.mi smo za njih carevi samo sto smo losi jedni prema drugima
Hrvatska se predstavlja EUropi vlastitim brandom - klapom
Kad pored jednog Harija ili Zeljka Joksimovica pobijede neki debili tipa oni sto pjevaju hard rock... to dovoljno govori kakvo je ovo takmicenje!
@lik5 originalni u cemu? pa kiss je to radio prije 30 godina
*** ti kiss mater
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Potez decenije je odluka što niste poslali nikoga da nas bruka! Onaj Kukrićev teleći glas i neki "nikad čuo" pjevači...
Ispravka, u subotu je finale izbora "Susjed godine" :p
Gileta na Eurosong #bosnianpride Ko će da se protivi? Cvikerash i Arteta s foruma? Pa takvi su cijeli život dobijali čvoke i uvijek bili nebitni u društvu a danas su "uvaženi forumaši" phahahahahaha.....
*** ti gile setru seljacku usta!!
Gdje su bili tvoji roditelji kad te trebalo vaspitati? Isto vrijedi i za ove što su lajkali komentar... Ti s takvim ponašanjem nisi ni za izolaciju na Vlašiću a kamoli Sarajevo. Ko je seljak, zaključi sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nije zanimljivo kad nema bosne i turske
Amila I ja kazem,steta sto nema ni Afganistana.
ludzak ne brini ti ,znam razliku izmedju domovine i prijateljske zemlje