Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Split zaradio 50 miliona od ovoga, daj da mi zaradimo makar 10 i dosta. Ovo je pravi vid investicije i naš grad se mora više pozabaviti upravo ovim festivalima, jer dobra se lova na ovome može ubrati. U stranim zemljama se pojedini gradovi osposobljavaju za Ultra Europe Festival i slične festivale, samo zato što donose fine prihode, a malo se para uloži da se sve organizirira. Ovo je odlično i samo gurajte ovo.
...razumno. no, zašto onda pljujemo na čevljensku koridu?
@BosanskiiSiin ...dobri bošnjo, ja iz tvog komentara skontah jedino da je "seljadija" i pismenija, i pametnija, od ovih mlađahnih "boba" šatro-građana.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samere svaka čast ako ovaj projekat realizirate u Sarajevu i ako se održi tradicija od nekoliko godina da dolaze. Znam da Njemci dosta para ulažu u ove festivale, a vraća im se deset puta više. Što od turizma, tako i od prodaje karata, promo materijala, smještaja itd. Ovo je pametna i dobra investicija.
slazem se
Samo neka se vrti i nešto pozitivino dešava. Da Bog da Samer poderao onog izdajnika ajnadžića
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Necu da budem tip koji bode prstom u oko, ali prije 10 godina kada su se pokusavali napravit slicni festivali u domacoj produkciji, publika je to podrzala bojkotom, zvizdanjem, zaobilazenjem u siiiiiirokom luku, odlaskom na Shabana i slicne stvari. Sad ste se sjetili da "privlacite" elektronsku muziku kad je realno otisla u 100 qraca. Prije 10 godina je imalo smisla, danas je samo rijec o glupoj komercijali, nikakvoj kvalitetnoj sceni. Drzite se vi Granda, to je vas domet.
Sretno susjedi, Split je ovo potpisao na 5 god., dakle još 1 god.
Hakava ba Ultra treba mevlude organizovat da se "braca" osjecaju kao kod kuce.
Nek je tebi od svega mevlud pao na pamet. Na mevlud dolaze djedovi i nene uglavnom, ono sta tebi treba i tvojoj BH populaciji je SHABAN SHAULIC, CECA, BRENA, to su te moralne vertikale koje su u BiH bitne.
@_Hodi_ Sarkazam idiote, sarkazam
Idemoo malene stize drogerana u rajvosa
Kako onda da arapi hodaju po novoj dzamahiriji, oni ipak pune one najvaznije, privatne budzete...
HeHeHe smjesni ste Ultra u Sarajevu .. a sjecam se kao juce kada je Futura bila kako su svi pricali to su narkomani ovo ono.. urezala mi se voditeljica Hayata koja je pricala toliko negativno o tim partyima i dovela policajce u emisiju.. mi smo previse primitivna nacija
Svaka cast za ovaj projekat
Poceli pregovori "Mogli bi ovo u Sarajevu organizovat', vidi koliko je ljudi!" "Haj vidicemo..." Cuj poceli pregovori... Jesu l' potpisali pismo namjere i dobili mapu puta? Ako nisu nista, izgubice se...
za tebe i slicne tebi... toliko o nepostojecem liku... sastanku... kako god http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/319920/vlasnik-licencije-teroristi-su-ugrozili-prodaju-karata-za-ultru?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private
Oj daj boze da ovo bude kod nas!
Napokon nesto kako treba da bude u nasem gradu ma da cisto sumnjam da ce ikada biti kao u splitu jer daj ti glupom bosnji turbo folk i on je zadovoljan fuj u kakoj mi zemlji zivimo.....
tako je macko, ima da bude tupa lapa all day all night.
bravo potez......
bilo bi spicaa
sjooooooooooo, sarajevo je jedna metrpola, naš šeher :P
dobro si reko da znam za kog da ne glasam