Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRABO...........R.I.P.
Bolero, u novom ruhu, a opet s onim starim duhom, obradovat će vjerne fanove koji ih toliko dugo iščekuju da ih uz više mašte i poleta ponovno "povedu u zemlju galebova". koja debilana od teksta majko draga. u zemlju galebova. pa bože dragi koje preseravanje. slušao sam ih par puta na televiziji - klasični pijačarski bend. sve što čini mlade veselima dobro je došlo pa tako i ovaj band, ali ja ne vidim nikakve povezanosti ovog banda sa slogom, ja sam u slogu išao na rokerske bandove, a ovo je više folk band i to po mom ukusu loš.
ti ces vjerovatno na koncert halida beslica zvanog zaba krastaca...
@ kurije okice nisam u komentaru htio blatiti bolero već samo konstatirati da sloga nije primjeren prostor za održavanje njihovog koncerta. sloga je uvijek bila sinonim za rok i to bi po mom mišljenju trebalo tako i da ostane. halid bešlić je institucija i bez obzira na to ni njemu nije primjereno da na primjer u slozi održava koncert. ovaj nadimak za halida si imao prilike vidjeti ujutro kad si se pogledao u ogledalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)