Platiš tri dobiješ četiri
108

Počela prodaja "Paket za raju" ulaznica za ovogodišnji Sarajevo Beer Festival

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Osmi haloo Sarajevo Beer Festival nastavlja sa promotivnom prodajom ulaznica. Nakon završene prodaje Early Bird ulaznica, od 8. maja u prodaji će se naći ograničeni broj "Paket za raju" ulaznica.

Kupovinom "Paketa za raju" platite tri jednodnevne ulaznice po cijeni od 10 KM, a četvrtu dobijete na poklon. Glavni partner ovog festivala, mobilna mreža haloo, za prvih 300 kupljenih "Paketa za raju" osigurala je i dodatni poklon te će uz svaku kartu pokloniti haloo start paket koji sadrži 1 KM na računu, 600 MB svaki mjesec u prvih šest mjeseci korištenja i sve ostale pogodnosti ove mobilne mreže.

Prema riječima organizatora, osmo izdanje haloo Sarajevo Beer Festivala ima namjeru da ponudi drugačiji doživljaj i iskustvo za svoje posjetioce. Kroz aktivacije na zvaničnim društvenim mrežama ovog festvala bit će realizovane brojne nagradne igre u kojima će najsretniji moći osvojiti druženje sa muzičarima iza scene, izlazak na binu ili večeru sa omiljenim bendom.

U saradnji sa MUP KS, Beer Fest i ove godine provodi društveno odgovornu kampanju "Ako si pio, ne vozi", čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih, o rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

"Paket za raju" možete kupiti na biletarnici BKC-a i platou Skenderija, a kao i prethodnih godina ulaz na Beer Fest do 18 sati je slobodan.

U okviru Sarajevo Beer Festivala nastupit će Pank Flojd, Vojko V, Magnifico, Brkovi, Jindas, Frenkie, Kontra, Indigo, Kojoti, Rambo Amadeus, Mostar Sevdah Reunion i Haris Džinović.