Od sutra i u Tuzli, Mostaru, Zenici...
0
Počela prodaja karata za koncert i film Balaševića
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam hteo da menjam Svet, meni je ovaj bio dobar. Nisam virio u mikroskope tragajuci za virusima neotkrivenim, Nisam listao enciklopedije, isao na prosek. Ja sam samo hteo da je volim, u Novom Sadu, na Dunavu, gde je postojao jedan stari gvozdeni most preko kog je prelazila nekad, raspustajuci one svoje kose, kao mrezu svilenu, u koju su se hvatale vlati mesecine, kao glupe deverike. Ja nisam hteo da menjam Svet, meni je ovaj bio dobar. Hteo sam samo da je volim, u Novom Sadu, na keju, gledajuci tu tvrdavu, koja je porazena posle toliko godina. I ljubeci je pod onim mostovima kojih nema vise.
a nije smijesno dati 10 KM za za one cajke..dobro, nije smijesno, jadno je!
kupila :)))
Navala je, brate, bolje požuri :)
prije tri dana rezervisali karte preko portala i danas nam donjeli na vrata ali za film karata vise nema
bogami organizatori rekose da nema karata za film
Preuzimanje rezervisanih karata od 19.10.-21.10. u biletarnici na platou Skenderija u vremenu od 10.00 do 17.00h
zar nije bilo koncert 25 km a film 6 km?? Odkud sad odjednom film 8 km :S
Jel ima neko informacije o preuzimanju rezervisanih karata, hvala!
Je li navala ispred Skende ? Mislio sam otici oko 3, valjda ce biti...
kupio sam kartu :D
Balašević je gospodin i veliki čovjek i uvijek će biti dobrodošao, a da stavi kartu i 100 KM napuniti ce dvoranu jer svaka njegova pjesma zlata vrijedna. a ovi što govore za čovjeka negativnosti neka pogledaju film o njegovom dolasku u Sarajevo godinu dana nakon rata i njegovo izvodjenje pjesme \"samo da rata ne bude\" pozdrav
ta manite ih to nije moj pokojni đed reko nego dotični
Eh dragi moji bosanci, sad ću vam otuđiti zadnju marku iz novčanika (ako ga imate naravno)
Ali Balašević, (za razliku od Ljige Merlina) sve ove godine nije davao nebulozne izjave... Čak je zbog svojih stavova imao i problema u domovini Srbiji,..
Ma ja, on je dobrodosao, a Dino ne valja sto pjeva u Beogradu?!! Fujjjjj kakav smo mi narod, duse prodane.... GLUPE!!!!!
...koji je tokom rata bio u Njemačkoj i snimio \"gdje si bio ti kad je bilo najteže\", a sad ide pjevati u Beograd...