Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovi su nekad bili bend a onda snimise pjesmu sa Draganom hahahha
Hoce li neko biti ljubazan da ohrndalom Losi objasni da je davno zavrsio gimnaziju i da bi se konacno trebao poceti baviti nekim ozbiljnim poslom umjesto sto drnda gitaricu i recituje ljubavne pjesmice simpatiji iz III C
Al niste kenjali kad je hari mata hari snimio sa draganom pjesmu...
Cuj Dragana pojava koja traje 30 :( Ispade snimati sa Draganom je isto ko i sa Tinm Tarner. Da nisu pastirski rokeri ko i duhovni otac G.Bregovic snimali bi nesto sa nasim domacim rokerkama, josipom lisac, sladjanom milosevic ili marinom perazic ili bebi dol ili viktorijom ili Amirom.
Ja ne vidim nista lose u tome sto su snimili duet sa Draganom Mirkovic, pjevacicom koja traje 30 godina i koja ima 20 snimljenih albuma, snimljen film, citav album otpjevan na engleskom jeziku i bezbroj izleta u pop i dance zanr tokom karijere.. Uostalom, "Ti mislis da je meni lako" je jedan zanimljiv eksperiment, veoma neuobicajena pjesma, veoma pozitivna pjesma.. I kako god okrenes, pjesma se izdvojila ko najveci hit sa novog im albuma.. I njima ne treba Dragana Mirkovic na turneji, ona ima svoju publiku, Plavi Orkestar svoju, i bezveze je to pljuvanje na njeno ime a da veze nemate ni sta je ko nije ona.. Ne zaboravite na humanitarni koncert u Zenici, gdje je sav prihod dala Narodnoj kuhinji ;) Ko je to od nasih pjevaca uradio?
Ne razumijem čemu sve ovo negodovanje. Smeta vam Plavi Orkestar, a niste se čuli dok je Lukas punio Zetru. Ja sam presretan što u će u Zetri, poslije Bregovića i Lukasa, napokon zasvirati normalna muzika.
ma,taj dobrotić se nije mako od pjesmičuljaka koje je pravio sa 13 za one sa 13.sad sa 5 banki u dupetu pjeva ko da mu je 13.naprijed svjetino u zetru,slušaj i oduzimaj se.jesmo ublehe za ublehaše,pa to nema nigdje.
...yebbo ti sarajliju koji neće sve upljuvat'...kako je dobro sopstvenu nesposobnost liječiti pljuckanjem na sve živo...terapija do yaya, što bi rekli...
Nije prvi koncert u 13 godina vec u 5 jer su 2008 nastupali zajedno sa Dinom,Stampom i Stukama al nakon onog sa Draganom ne pada mi na pamet da im odem mrtva komercijala kao i ovaj plagijator Dino
samo me zanima kako misli napuniti zetru? i ko više uopće sluša Plavi orkestar????
Najvece smece ikada. Prvenstveno ovaj Dobrotin sin, koja je to gnjida to majka vise ne radja. Nasao je konacno sebe sa Draganom Mirkovic. Ako je ovo sarajevska raja onda daj Boze da propadne Sarajevo u crnu rupu da propadne.
NESTALO PARA U S L O V E N I J I....... OŽENI SE
Losa pjesnik, protivnik rezima? Muhahahahahahahahahahha :)
FOLKERI !
Jel ovo onaj bend za curice 9-13 godina starosti što su im Klošin tatica i CK poklonili instrumente i studio, a sad Kloša ima obraza da se žali kako je u onom sistemu imao problema, pa još veli gorih nego Džoni B.?
novinar ne poznaje tematiku i jos ne provjerava informacije. 2 brata Cera 1 i Cera 2 su u bendu, a Pava je van benda od 1992... ccc