Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Severina potpisala kontrakt sa Coca Cola hadzici
JEBO BI JE NEBIH JOJ DINARA UZO
Grozna je nije ama bas ni zasta....
Stavio bi joj sliku moje zene na glavu,pa bih je onda otamburo!!
pih betera
Što se tiče njenog tijela, prijatelju, predlažem ti da kupiš neki privredno stočarski magazin i dr.kaš, bolje ti je nego na ovo
Kakva je da te Allah d.š. sačuva, pih!
"Veoma sam uzbuđena jer sam se povezala sa Pepsijem. To znači da će mene, i moju muziku, moji fanovi širom svijeta imati priliku više slušati nego inače, a usput će moći osvojiti i vrijedne nagrade." joj jes ona komercijala kad ovako prica.pa onda to nije muzika nego je shit. a sto se tice njenog tijela joj kako bi je ja fino pojebao uh a pogotovo kad joj pogledam ovu drugu njenu fotografiju.zgodna je pravo.Priznaj te!!!
kakva ste stoka,,,,,,eto vi ste lijepi i uspjesni
a jes kobila od zenske fujjj
bolje joj je da reklamira viskey- pice koje najvise voli.
Eh cuj potpisala za pepsi. A ne valja joj Cola iz Hadzica.
zipa, nema vrata
HEHEHEHEHE
vidi joj face u pm