Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dundov jeste zvijezda, jer je jedini covjek sa Balkana koji je izdavao za najjace detroitske etikete i ko se bavi produkcijom dodatno ga cijeni jer covjek gradi sve od nule ne koristeci niti jedan gotovi loop... Ovo sto si postavio je ona najgora nepoucna schranzusha svabska, zbog koje je i propao techno u svijetu... bice Ivee u slicnom fazonu, pa dodji radi nje...
http://www.youtube.com/watch?v=uaW6xFtVMbI *zvijezda* one-man-show. orgazam dobijes samo sto ga gledas kako radi-muzika te odnese u blazeni nepovrat!!
10 KM je ulaznica, nisu svi komercijala.
koja je cijena ulaza mamicu vam vasu