Rambo Amadeus za Sarajevo-x.com
0
"Pazim da se ne nasučem na smetljište istorije"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizam je turbo folk.
Ziva legenda!!!
Da mi se slikati sa Sekom Aleksic i Selmom Bajrami sve bi probleme riješio.. Stoko seljačka!!
rambo nije idiot i ne smrdi za razliku od mnogih novopecenih intelektualaca sto se po grupacijama trvu i uzimaju plate, jos samo da im se pruzi da govore po evropskim katedrama; rambo je sisao sa bine u po pjesme u beogradu kad su granatirali sarajevo, govorio protiv milosevica, makar mu neke stvari svjesno il nesvjesno nisu do kraja uvjek bile jasne; u muziku ovih prostora unio je nesto novo, pusio travu i presto, alkoholicar nije, kad zagidi ne radi to po kafanama i sa razlicitim prikazama od danas do sutra i ne ogovara sav svjet, ne bavi se promjenom tudjega imena ili prezimena, pristojan je kada ga intervjuiraju, posteno je zavrsavo faks na kojem se nije kurvo iako nije diplomiro, nije clan politicke stranke niti bilo kakve estradne interesne skupine, ima dugogodisnje prijatelje, ima sredjen porodicni zivot, ne prodaju vjecne ideologije i vizije, njegov cv na siteu nema ni 10-ak recenica, osoba je s kojom van muzickoga svjeta mozes potpuno neobavezno pricati o stolu, prirodi, naru
Ovaj http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/110330048 i Rambo su dvije suprotnosti. Prvi je odojak, drugi ima stav.
Rambo je svojevrsatn primjerak unikatnog karaktera i principa jedne ljudske individiue... 8-) Za ovaj koncert, ne žalim pare... Taj koncert, je jedan refresh za svakoga ko posjeduje onu moronsku stvar današnjeg vremena, a to je dakako Razmišljanje svojom glavom. Hvala sa-x-u na obaviještenju.
Ramboooo majstore psihoterapeute eute eute :))))) hahahaha the kralj nejveci a ovi negativci sa komentarima sta reci neg\' jedno te isto te jedono te isto :))))) vidimo se 5og :) RESPECT!
Iako po meni nedovoljna, interkulturna tolerancije u Sarajevo je ipak viša nego u mnogim drugim mjestima diljem BiH. Ako je bilo protjerivanja i iz Sarajeva i ako ga i dalje ima, to u svakom slučaju nije etničko protjerivanje nego protjerivanje neumreženih, poštenih, onih bez štele i para, i njihovo protjerivanje naravno nije namjerno, tj. nije sistematsko i političko nego čisto spontano-matematičko, tj. brojke čine svoje-ako je većinsko stanovništvo bahato (govorim o ponašanju i navikama a NE o njihovoj moralnosti!!!) jasno je da će svi oni manje bahati i \"nerukati\" biti ugroženi, diskriminisani i marginalizovani...O takvom jednom \"protjerivanju\", uslovno se može govoriti, ali o etno-protjerivanju ne, mada je bilo velkih propusta i po tom pitanju za vrijeme i poslije rata, na žalost i na sramotu svih čestitih ljudi. U svakom slučaju, Sarajevo je ipak mallo više multi od mnogih drugih mjesta u BiH, kolko ja vidim.
je** mat** svima koji kazu da su Srbi ili Hrvati protjerani iz Saraj\'va ! Pomrite stoko nedokazana!
Legendo dobro nam dosao pusti ove papke i seljacice sa zluradim komentarima.Znamo mi dobro ko je prekidao koncerte zbog bombardovanja Sarajeva da bi ukazao na to kad mnogi nisu smjeli pisnuti.Svaka ti cast uvjekk dobro dosao i ti imas pravo da se u Sarajevu osjecas kao kod kuce.Ziv bio sto godina
Pa ti si vazda bio smece, idiote narkomanski.....
A tek kada dođe u Stoni grad Trećeg.... ihhh....
Srbii nas granatiraju mi smi krivi, srbi nas pobiju mi smo krivi, srbi nas hapse mi smo krivi... Ako to nije podanicki kompleks nize vrijednosti pa ja ne znam sta je .. Sto se ramba tice mislim da je njemu pun k .. beograda kao i ostalim ali beograd je veliko trziste a u herceg novom bi sviro da ne kazem cemu i kome..
a sam ponosan Bosanac, i neka smo se odcijepili od jugosrbije.... (haj da vidimo pricam li sa Bosancima ili Srbima (ciganima sa istoka)) Ti si obicna budala zadojena nacionalizmom!Svoje frustracije lecis mrznjom prema Srbima i mislis da su ti oni krivi za sve a ustvari si sam sebi kriv za svoj pateticni zivot pun mrznje!Prijatno u zivotu...
ti si najgluplji lik ovdje, pravi si bosnjak i nemoj nam kvariti ime BOSANAC
Bosanac=Englez=Glupan dakle radi se o istoj osobi sa mentalnim koeficijentom velicine njegovog uda dakle zanemarljiv...jarane nije ti lako al\' slusaj ima nakih pilula po internetu pa oprobaj. Bolje to nego da ispoljavas svoje frustracije po forumima. Ako tablete ne pomazu opali se nogom u celo ponekad da ti se misli izbistre. Rambo=Car
Ah, kome je zaista bitno sta Antonije misli?