Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo fali Vajta i da se s pravom ponovno nazovemo muzickom metropolom! Prosto, ne mogu docekati. 16. april! JUPI
Samo tako ce biti PRAZNA ZETRA! Pa za Crvenu jabuku nije bilo puno,malo su pretenciozni. Nismo vise u osamdesetim!
Lazu da su u starom sastavu..nema bubnjara Josipa Solca,covjeka su tako hinjski nogirali....u prav su ljudi, niko ne voli ta tezgarenja kad zahvali para...Koncert u SA bio je u decembru \'98. pred samu novu godinu (29. ili 30). Znam da je bio ponedjeljak...nisam isao jer sam se noc ranije olesio na koncertu Darka Rundeka :)
Koji ste vi papani pa to je nevjerovatno...ako ne volite da slusate muziku mladosti generacija bivse drzave, KO VAS Je/Be...A to sto ce Parni Valjak odradti koncert u Sa, svaka im cast...Odlicna prilika za super provod svim ljudima koji vole tu mjuzu
koliko ce karta bit ?
Konacno pravi koncert u nasem gradu. DOsta je vise bilo kvazi bendova tipa Letu stuke, skroz, zoster i \"svirki\" po sumnjivim mjestima. Valjak, svaka cast!!! Mnade generacije moraju nauciti sta znaci pravi r´n´r
Sta seru vise, naprave oprostajni koncert, pa se opet okupe nakon dvije-tri godine, koja su to sranja, ja im ne bi otisao iz principa.
zar ovi jos postoje???Zar se nisu raspali,razisli???sta je ,zafalilo para,pa ajmo tezgarit..i podvaljivat raji pjesmice od prije Hrista...odjebaus,gamadi,odjebaus..fuj!