U Areni Zagreb
26

Parni valjak će narednog mjeseca održati koncert u Akijevu čast, nastupit će i Gibonni

I. S.
Foto: Pixsell/Petar Glebov
Foto: Pixsell/Petar Glebov
Članovi Parnog valjka obavijestili su javnost da će 26. marta u Areni Zagreb održati koncert pod nazivom Valjak i prijatelji: Našem Akiju. Ipak, ostatak planirane turneje diljem Hrvatske su otkazali.

"Povrat ulaznica bit će vam omogućen na prodajnim mjestima gdje ste ih kupili. Kao što su mnogi od vas željeli, 26. marta u Areni Zagreb održati ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć muzičkih prijatelja", napisali su na Facebook stranici.

Više detalja o koncertu bit će objavljeni u nadolazećim danima.

Publiku je obradovao Zlatan Stipišić Gibonni objavivši da će biti gost na koncertu. Naveo je kako je prijatelj s mladićima iz Parnog valjka više od trideset godina i da su to odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo porodični.
"Jučer su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pjesme na koncertu 26. marta u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih. Sačuvati uspomenu na izvanrednog čovjeka i muzičara, odati počast nekome ko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe", objavio je Gibonni.