Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urbane! Urbane!!!! URBANEEEEEEE!!!!!!! Udar'ću te nogom u glavu kunem ti se!!!!!!!!
http://www.popbabe.com
www.popbabe.com
bilo je extra ali bi mogli malo da kontrolisu ko im se javlja na telefon jer je meni 2 puta receno da je ulaz 20 km.al eto bi klasika cener. ja sam bila jedna od onih za stolovima a urbana obozavam tako da to nema veze s tim.poenta je sta ko vise voli-gurat se sa rajom ili sjedit i uzivat u kvalitetnoj mjuzi. kako god bilo je odlicno i jedva cekam opet.
Ima fakat glupana na ovim forumima. ne procitaju ni tekst do kraja, a odmah sline... Ja odoh na techno party sutra, ali me nerviraju ovi sto se svugdje javljaju i sline, a i ne procitaju ove najave.
Urban je najjjjjjjjjjbolji definitivno,al coloseum...hm.????????
joj losh prostor za tu vrstu svirke.malo prostora za kretanje.vidjeli smo kako je bilo kad je Rundek svirao.nije Urban za coloseum,a raja nece moci uzivati,jer ce se gurati,a idioti ce za stolom sjediti,jesti,a pojma nemaju ni ko pjeva:).
HALLLLLLOOOOOOOOO DAMIR U DURE ALI DIVASICE PURGERSKE DROLJICE. MORCU OTICI DA IM ZVIZDIM FUJ
cuj kompenzirat...... samo mogu izgubit :) al vicemo kako ce to da bude
pa ja...10 km ulaz + 10 km pice a u to je ukljuceno 2 zetona po 5 eura pa neko mozda bude imao i srece da kompenzira sve to:)
ljudi mojiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! pa zar ima ishta bolje od tog petka 13.????????? URBAAAAAAAAAAAN IS COMMINNNNNNNNGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!! aaiiiiiiiiiii!!!!!
ako je cener konzumacija onda mozda i odem :) stacu nema se :)
pogledajte zadnji red texta gdje stoji ... Konzumacije za oba koncerta: 10 KM....
cvaja cvaja ali Tonchi my guitar hero pravo valja ... stoga idem ...
cuj cvaja......... gotivim ja njega al cvaja ?????????? valjda je bila plata starcima :)