Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebem vam majku zašto ste stavili ramba amadeusa ovdje!? to je najbolji tekst na eurosongu ikad i očito da ne kontate šta je rambo želio reći
ON JE ZALUTO NA EUROSONG
Ne kontaju glupani svjetskog kilo cara....
Nesto najgluplje sto je Evropa organizovala je Eurosong. I jos nesto, sto ce Izrael tu?
Pričaš gluposti. Eurosong je odlično takmičenje i odlična zamisao, samo što već neko vrijeme imaju problema ali je odlična zamisao i projekat.
al fakat i ja se uvjek pitam od kud Izrael na Eurosongu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zaboravili ste Gruziju 2014: "Tri minute do zemlje za tebe i za mene" WTF?
Iskreno, ni Dinov (Merlin) text nije nesto impresivan. Ima svega, s brda - s dola. Sa malo pazljivije doradjenim tekstom pjesma je mogla bit' "hit hitova": "One to a hundred Multiply by You It all looks great It all looks cool" Pa onda: "Healthy children Go to school My daughter in love My son loves too" itd... ???
Sta je kome Za carape moje Nemam zene Da mi se shareene!! :)))
Očekiv'o sam Pršeša na 1.mjestu...:)
Hano, hajde de, zar ti oci ne vide...
Rambo salje jasnu poruku sta stoji ispod haube EU-politike, i dobar je recept pogotovo zemljama koje jos nisu usle u zajednicu. Ja ne znam ko ovdje ne cita izmedju redova, klix ili onaj od koga su preuzeli tekst.
Rusija: Buranovskiye Rage - Party For Everybody
a gdje su ove nase turbo folk porno pjevacice?
Najbolji i najgori tekstovi u "historiji Eurosonga" su jednako dobri :-) Zasto izdvajati pojedince kad su svi tekstovi savrseni?
Sandzo, druze stari, pratis li ti Evroviziju ili Eurosong? Ima li nekih stihova vrijednih pomena?
Kako su smijesne ove Svabe sa "Genghis Khan" :-))) Iz nekog razloga mi je pjesma poznata. Sva ta njemacka muzika je sasava. Jedino ih vadi Holger Czukay i ono staro drustvance, Vagner, Betoven i ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reci da li zalis, reci da l' se kajes ako kazes da, ti ustvari sebe dajes reci da li zalis, reci da l' se kajes ako kazes da, to je dokaz izbora Mi smo, VI ste oni su putnici... Meni dalje ne treba.
hahahah bas gledam je li iko napisao to :D mi imamo, vi imate, oni imaju, one imaju kucuuu, kucuu, kucuu :D genijalno nema sta
Zar ovo sranje još uvijek netko prati . . . ? ? ?
Nino Prses je za ove genijalac
Fly on the wings of love, fly baby fly... Jedna od najboljih!