Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpatično,.....veselo......opa... ; ))
Volio bi' da u miru žive Palestinci i da su konstitutivni i Sejdić i Finci Volio bi' da nam puše Putin i Obama ja neću u Evropu nek ona dođe nama
E jebem ti nas narod , momci se malo nasalili sad im treba dovesti dzelata da im glave skine . C,C,C.
Kako su samo ludi! :D haaaaaaaaaaa ismijah se na sabahu :D Svaka čast raja!
NE INFORMISANI SARAJEVO X-u... nisu radnici zaposljeni na iskopavanj,nego momci koji su popratili SVECANOST sa sound,light and video opremom.. p.s licno ih poznajem !!!
oj bas je bila kakva svecanost...pa *** te kod nas malo malo neke svecanosti, Jos malo pa ce an svaki metar postavljenog asvalta praviti svecanosti :S
Svaka cast momci, samo nadrealno nas spasava!!!
Ovi ljiljani i dalje nastavljaju biti SDP-ovski igraci, *** vam Valter mater svima
Akteri spota su momci iz Blow Up-a. Spot je snimljen tokom priprema za tehničku realizaciju ceremonije probijanja tunela.
Kingovi najKingaviji!
Volio bih da ovog momenta crknu svi nacionalno onesviješteni bolidi u ovoj zemlji. Svi znaju na koju bagru mislim!
mislim da mi capu racku za ovim narkomanima...
a što si onda narkomane komentarisao koji racku, boli i nas baš racku!
Eto njima je baš drago što si se potrudio da ostaviš komentar za one kojima ti puca
GENIJALNO! :-)
Kraljevi !! Volio bi' da sa' Bosnom putujem u Brazil ............
Bolje zvuci nego u studiju il uzivo.
Pa kaze: "Politika je kurvaaaa, ubila je bomba, dzaba svvi smo istiiiii, svi smo ista govnaaaa..." :))
Dunja hajde pokupi se na spavanje.
dunja zasto nisi u kuhinji ??
U najkracem, radi ovakvih likova je onaj prosli sistem jednostavno - crk'o! Ali to njih ne sprjecava da nastava neku pricu "nema se posla" (a Boga mole da ga ne nadju), "nepravda na sve strane" (a oni su joj jedan od generatora), "dajte nam droge i alkohola buraz, jebes politiku" (a onda se cude sto nam je ovako kako jeste) i tako dalje, i tako dalje....jednom rijecju - UBLEHASI!
na cemu su ovi "umjetnici"! Pun mi je vise kuratz ovih "neshvacenih" likova i ovih njihovih prica za malu djecu o "zavadjanju naroda", "nacionalistickim strankama" i sl. gluposti. Eto, sad nas hebu socijaldemokrate u oba entiteta pa jel' sta ljepse!
hahahaha, legendo uopste se nismo razumjeli! Svaka cast ovim momcima koji se u tunelu zezaju, moji komentari se i ne odnose na njih nego na one likove iz dubioze! (a cini mi se to je radila i solidna grupa ljudi koja je ovdje dala negativne komentare, niko nista ne govori protiv ovih u tunelu)