Muzika
8

Otisak i Floridus 13. septembra odmjeravaju snage u Mostaru

Klix.ba
U petak, 13. septembra u sklopu Mostar Summer Festa bit će održan treći muzički duel programa Jäger Music Nighta 2013, a za plasman u finale borit će se bendovi Otisak iz Sarajeva i Floridus iz Mostara.
U SC Kantarevac bendovi Otisak i Floridus će nastupiti prvi, a nakon njih u revijalnom dijelu svirat će Hladno pivo, Zoster, kao i pobjednik Jäger Music Night programa 2010. godine, bend Siledžije iz Ljubuškog.

Duel u Mostaru odlučit će trećeg finalistu koji će, zajedno sa bendovima Funhouse i Jah Balebaroshi, nastaviti borbu za prvu nagradu, a to je snimanje prvog albuma.

Kao i u prethodna dva duela, nakon samog dvoboja o pobjedniku će odlučivati isključivo glasovi publike.

U okviru Mostar Summer Festa na Kantarevcu se nalazi i Chill-out zona u kojoj će posjetitelji, između ostalog, moći probati novi osvježavajući koktel Jäger Fresh, a oni njahrabriji imat će priliku okušati se u sviranju bubnjeva, dok će najuspješniji dobiti i vrijedne nagrade. Bit će tu i atraktivne Jägerette koje će ponuditi zabavne Jägermeister igre na iPadima.

Također, svi prisutni moći će se osvježiti ledeno hladnim Jägermeisterom iz popularnih i nezaobilaznih epruveta, koje će se moći kupiti na svakom šanku po promotivnoj cijeni.

Kao i prethodnih godina, pobjednički bend Jäger Music Nighta 2013 bit će nagrađen snimanjem i izdavanjem svog prvog albuma, dok je za drugoplasirani i trećeplasirani bend obezbijeđena vrijedna nagrada u vidu muzičke opreme.

Sve dodatne informacije o programu Jäger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba, te na zvaničnoj Facebook stranici.