Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ovoga MAJMUNA iz NS nema u Banjaluci ... ? FIRMA dolazi svaki vikend na utakmice Borca a on izdaja vise nije pozeljan jednostavno receno ...
netreba nam taj seljak imamo mi turbo \"folkere\"
Volio sam Balasevica dugo dok nisam saznao koliko je marisao svoju sad vec bivsu suprugu po koju je par puta i hitna morala dolaziti. Sad mi je samo licemjer.
Krajnje je vrijeme da dodje u Sarajevu... cccc
Djordje je dvaput puta poslije rata bio u Sarajevu, narocuto drugi koncert na Skenderiji je bio sjajan i vrlo emotivno nabijen.
bio u bg u sava centru na ovom koncertu..fenomenalno..prica o svojoj uzoj i siroj familiji..presmijesno. Odsvirao je 10-ak pjesama (unplugged verzija, on i klavijaturista), 3 i po sata..U beogradu je rasprodao 15 noci za redom, po 600 ljudi. Vrijeme je za Sarajevo. Produkcijski nije zahtjevno..sad je do nasih promotora..ali bojim se da od Seka I Šaka Polumenta nece doci na red..
Dosli mu oni sto nisu mogli kupiti kartu za moj koncert
legenda