Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno pismen koncert, dosta nam je Dara Bubamara ,Seka , Ceca i ostalih peca..
Masala, hvala Bogu sto mi se smilovao da jednom uzivo cujem ovog giganta.
@ @melica: jadan ili jadna ti kad tako razmisljas...Balas je kultura i umjetnost. On ima tekstove u kojima se mozes izgubiti. Njegove pjesme imaju smisla...:) Za koga se to danas jos moze reci?
kojim recima ce da nam se ulize ovaj put ?? :)
jadna tvoja curica kad mora da slusa balasevica od malih nogu
OGLAS: Prodajem sve unutrašnje organe za ulaznicu! :O AKo ne nabavim ulaznicu, jaaaaaaao, objesit ću se za najbliže drvo!
Legenda, a ne kao nas Dino Merlin, prodana dusa. Balašević je uvijek bio iskren i govorio šta misli, ne boji se hoće li mu vladajuća elita pružiti ruku, dati stan i novac za CD. Poštujem ga do srži baš zbog toga, a onda i njegove muzike. Dobro došao care !!!
Poruka za kret.ene: Znam da vaš mentalni sklop ne podnosi kulturnu muziku. Ne mozete ni zamisliti da postoje tekstovi pjesama koji ne ponizavaju zene, ne propagiraju kur.valuke i opijanje! Ali zato pustite nas, koji znamo sta je muzika, da uzivamo i da se radujemo najvecem kulturnom dodgadjaju u BiH! P.S. Moja curica (22 mjeseca) ne pjeva i ne plese uz kojekakav sund (clipove koje ponosni roditelji snimaju mozete pogledati na youtube-u) nego trazi da joj pustim princezo javi se i ratnik paorskog srca. Sretna sam i ponosna majka....:)
Ne slusam ga uopste, al kad viidim kolko smeta ovim bolesnicima dabogda 8 puta sedmicno koncerte drzo u Sarajevu a na televiziji ga umjesto reklama pustali.
Jedva cekam da ne odem
Raspisujem oglas..cistim ulice, perem prozore, cuvam i vodim djecu u sko0lu, dajem instrukcije iz matematike, engleskog, njemackog..dakle, skupljam novac i svi dobrovoljni prilozi su dobrodosli..Zelim doci na koncert :D
Đole je čovjek i po....jedan je od rijetkih živućih ljudi na ovim prostorima na kojeg se mlađi naraštaji mogu i treba da ugledaju...u prevodu jedan od rijetkih koji nije kreten ...nemogu se sjetti dali ima i jedani pjevač da nije intelektualni kreten..
Za Djoletov koncert u Puli je ulaznica bila 250kn za koncert i film...i vrijedilo je i daleeeeko vise od toga...nezaboravno, nenadmasno.. Djole, vidimo se opet u Sarajevu :) Pozdrav iz Tuzle
nigdje veze, hajmo svi da se dobro isplačemo..
dje se moze kupiti karta ii kolko ce odprilike kostati,kad izlazi u prodaju ili je vec izasla??
Djole dobro nam dosao !!!!!
tako me strah.... nigdje nikog svog, sve sami seljaci, primitivci koji ne žele da od grada prime dobre svari, istjeraše pitome, niko nam ne može dođi iole normalan i popularan kad u Sarajevu nema takvog profila slušalaca, zamisli Adel, lady Ga-Ga, i da ne nabrajam, vidite li da sve što je OK, zabranjeno pušenje, Bombaj štampa, Prljavo kazalište itd dolaze isključivo u dom mladih Skenderija, izgleda da nas je toliko ostalo da možemo u dom mladih svi stati