Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste ljudi ocigledno napaceni jadnici, koje nikad nije zivot pomazio, niti su vas pazili roditelji, tukli su vas u osnovnoj i srednjoj skoli, isti ovi likovi koji izlaze sada u Central, a ovakve cure nikad niste mogli da karate, uvijek ste se zaljubljivali u ovakve, a naravno sa njima zavrsi onaj ko zna! I sad tu pljujete, iskaljujete sav svoj bijes, kriv vam ovaj, kriv vam onaj... That\'s pretty lame. A niste ni bili na partiju, stoga ne znam zasto ostavljate komentare uopce?! Anyways, party je bio super. Prepun cura; mislim da je bilo 70% djevojaka na partiju. I to kakvih! Muzika je bila extra kada je nastupio DJ Zrna, koji je sibao RNB novitete sa umjerenom dozom house-a, a takodjer pohvale idu DJ Rivenu koji bi samo malkice mogao osvjeziti svoj muzicki repertoar i bio bi skroz super! Mala zamjerka klubu Central zbog vrućine, ali uz onakve vrele djevojke - sta drugo ocekivati ? :) Pozdrav.
Odavno nisam bacio pogled prema centralnoj stali. Opet sve isto, stoka unutra, krave ispijaju pive... CENTRALNA SHTALA!!!
jesi ti peder ili imas hormonski poremecaj? mozda cure i jesu glupe, mozda ti se ne svidja njihova furka. ne znam, sve je to moguce. ali da ne bi DOTAKAO ovakve cure sto se izgleda tice????
Aida najljepsa si! A ove satro angelsice truba samo takva, a i cini mi se da je i sam party bio truba, ma central je truba vec odavno nista se drugo nije moglo ni ocekivati...
fuficeeee ne bih te ni suhom granom dohvatio, ni tebe ni te tvoje karanice ooops jaranice....
preljepa je a i ova iz osjeka sto se navodno buca. pobuco bi obadvije! bilo bi fora da se neka od njih javi nama sirotim obozavateljima?????
e ta danira ga je pusla meni preksinoc u parkusi nemoj se odmah zaljubljivati prijatelju nije bog zna sta...
vidio sam je jednom u Inn-u i svidjela mi se :) nisam pricao s njom doduse
sa ovima bi se vec dalo pregovarati. bosnjaci saljete uvjek pogresne ljude na pregovore!
e tu bi daniru obezbjedio do kraja zivota! danirin tajni obozavatelj koji ju nikad nije vidio uzivo!
Danira je najljepsa mmmmm (druga s lijeva) kad bi se samo udala za mene Danirin tajni obozavatelj
Ova plava iz osjeka na slici br 4 se buca ko Štuka :)))
kolko ovde ljubomornih ima sto se javljaju haha, a upali bi samo da mogu i plazili :D
moze li i jedan part iu centralu proc bez Bibica ? hahahahahahahahaha
ti samo ka.as skupe kur.ve?