Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druga slika njam njam, admine napushi mi se khurca za brisanje komentara
Blonda proizvodi kompleksne zvukove ... reze, siječe i oblikuje.
Cudo da konjakovic i to nije zabranio
Koje nevidjeno smece. Pa ovo je najdisharmonicnije gofno na planeti! Psyopus je u svoje vrijeme "komponovao" slusljivije stvari. Porngrind je ljepse od ovog slusati. Mati mila, sta sve sebe zove muzicarima, i to jos studentima muzicke akademije.
Ono kad nemas pojma o umjetnosti i drugacijoj muzici pa pises gluposti.Sinoc sam uzivao u Beckoj Simfoniji,koncert prva liga,prenosila Austrijska televizija i Hrvatska HRT.Covjek ne smije zaboraviti da nas ima drugacijih kao Bozo Vreco,fenomenalan pjevac,umjetnik.
@PendrekMudrosti i ti nasao srati po klasicnoj muzici i stavljati je u isti kos sa mathcore i chaotic hardcore bendovima. nemas blage veze o zivotu. psyopus je smece od benda, isto kao i ostatak tog zanra koji je propao nakon nepune decenije postojanja, jer su ljudi izlizali tu furkui skontali da zvuk pokvarene ves masine bas i ne prolazi kod publike