Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je pravi grad, najjaci. Svi bi volili da ovde zivite, svi bi volili da ga nema. E pa nece moci
Ne dodje covjek cesto u Sa, ali svaki put kad dodjem nekako sve gore i gore. Svi gledaju da ti uzmu tu marku, a nisu u stanju da pomognu makar smijer da ti kazu. Pozitivno je da ima turista to je dobro. I pozitivne su djevojke u Sa, lijepe su i prijatne.
Tako je! I treba da živi grad i da ova omladina ima sadrzaj inače svi mozemo kolektivno samoubistvo izvršiti!
Mislim da sam jedini koji nije umocio za ovaj festival
Bice veceras pi*ke ko salate
Kruha i igara..
Sto ne stavite da je ulaz na Davida Moralesa 30KM!
tek sad su objavili na inst, valjda nisu mislili da moraju ranije javit..
još kakav mevlud i svi sretni...
Donedavno sam bio razočaran u Sarahevo i smatrao Zagreb too gradom. Da s ene lažemo jeste top ali sam mislio da Sarajevo njje svjetskigrad. Čim sam čuo David Morales.. vratila mi se nada
Pa cuj, Sarajevo jeste mahala, ali ima svoji momenata. A ni Zagreb nije nista bolje. Ako se hoce neki osjecaj svjetskog grada ili ti vele grada, na nasem podrucju to je bio i ostao Beograd.
E čuj Beograd. Pravi svjetski grad blizu nas je Beč.
Smorales zdpc zdpc zdpc ajdeee
gradjanima ove prdekane koji zive u dometu (a to je jedno 200.000 ljudi) izrazavamo iskreno saucesce, necete spavati minimalno do 2, imate pozdrav uz najljepse zelje od gradske uprave
Koga briga kad će spavati? Zivot u strogom centru grada nosi to sa sobom, pa ko voli nek izvoli!!
Sinoc samo vatromet falio u 00:00..