Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tony ti si legedna i uvijek ćeš biti-jedva čekam 4.12. tj.moj rođedan,bit će mi to nezaboravan rođendan i provod. Ovi dolje što su koment. ne znaju što je glazba! Ti si zakon! :)))
U2 je prodao svjetska prava na radio prenos koncerta i tako sebe naplatio. A mi i dalje čekamo da nam neko svira za cenera... U2 neće više nikad.
@bezze: koncert U2 je bio prije 17 godina!! Tada je stosta bilo dzabe, a 20 KM je sasvim realna cijena! Nema vise zabave za 10 KM, kako vam to nije jasno! Ok je svima sto su porasle cijene plina, struje, grijanja, vode, telefona, hrane, goriva!! Na to sutite, al kad je poraste cijena karata za koncert, onda je taj neko gramziv ili nije normalan!!! Nikad necu kontati ovaj narod!
karta za torabija 1km a toni 20km. stvarno nema smisla! koliko će tek kod tonija biti voda?!!
previse je 20KM. U2 je imao koncert koji je toliko kostao. Vala Tony, prekardasi i ti.
moze li karta za cenera Tony , puno ti je cvaja
Vidi ga, Onur :p
Rezervacije će se vršiti slanjem SMS poruke na broj 063 888 05, a bit će moguća samo za korisnike Eroneta. kretenizam...
TONY TUZLA TE ČEKA ! ! ! !
Ne znam jesu li provjerili sa To-be Jarabijem hoće li ih pustiti, ipak je Zetra njegova.
Tony Cetinski = 20KM,,David Guetta = 45KM,, jel ima logike
Jad i cemer je ovaj Cetinski. Nema niti jednoga hita. Ne znam stvarno ko njega moze slusati.