Arrested Development u Sarajevu
0
Očekujte noć za pamćenje uz legendarni hip-hop bend
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi put cujem za njih, ali iskreno i ako je tako prije i vise su dobrosli u Sarajevo, nego tzv \"pevaci\" iz srbije
A da i nama neko dovede Bon Jovija?
i etnicke rasprave ostavite za kucne atmosfere odakle ste i ponjeli nedostatke u svom zivotu i retardirani odgoj tj neodgoj.....ove rasprave samo govore koliko ste jadno isfrustrirani i pateticni i placete nad svojim zivotom kojeg nemate btw vrhunac vaseg postojanja je sto zivite
ma uopste me ne cudi sto nisu culi za njih....dajte im seka jelana ceca u p.m. otisli ljakse
vrijedi otici....man hip hop wooow....jedva cekam
Ok sve to house i hip hop, al hoce li doci kakav poznati muzicar?
zasto niko nije prikazao koliko je medija bilo na press konferenciji?
nama je ba jedan Iggy Pop otkazao...a kamoli ovi levati
sarajlije..ne kupujte karte..sta ce vam ovo..bolje ostati kuci..
E vala, jedini naš problem su \"zvezde\" iz susjedne zemlje. Jedino ih naša raja sluša, a oni su siti svog smeća pa ih nama šalju. Dok se oni zadovoljavaju sa svjetskim zvijezdama i tu se ogleda naš mentalni ili drugi poremećaj.
muka mi je od ovog basementa.
e vala ko za njih nije čuo onda ne znam stvarno
Nema to veze sa trzistem, niti je trziste u Srbiji nesto znacajno vece od onog u Bosni nego je do toga ko je sposoban da organizuje sta, tako srbija recimo ima exit, a Sarajevo filmski festival itd. Ti festivali onda privlace goste iz regije -> $
cuj ovog mentoIa iz smetljarnika balkana zvanog srbija - ono razvijeno ccccccccc
Bosanci bez ljutnje ali ako prvi put cujete za njih mozda i ne zasluzujete da vam gostuje svetske zvezde, u Beogradu isto nastupaju i ovde su bili megapopularni 90ih godina, i culi su i obradovali su se zbog toga i obecali sjajan nastup, opusteno polako docice i kod vas sve te zvezde medjutim treba im neki prostor da sviraju i najvaznije, trziste, Sarajevo nije razvijeno i veliko kao BGD ili Zagreb, ali polako ;)